”Toată lumea dansează”, gratuit, cursuri cu Clubul Sportim Dance în 11 parcuri din Timișoara, Chișoda și Giroc în perioada 14 septembrie – 11 octombrie

Bun demers inițiat de un club timișorean de dans sportiv, Sportim Dance, venind în întâmpinarea tuturor iubitorilor de mișcare cu o idee inovatoare de a desfășura activități în aer liber, sub forma unor cursuri de dans cu titlu gratuit, programate zilnic în perioada 14 septembrie – 11 octombrie în 9 parcuri din Timișoara dar și în Chișoda și Giroc.  

”Toată lumea dansează” este un nou proiect cultural-artistic și sportiv, demarat în Timișoara și în judetul Timiș de Clubul ”Sportim Dance” din Timișoara, condus de Andreea și Emanuel Jebeleanu. Acesta are ca scop, atragerea, instruirea, afirmarea și promovarea tinerelor talente in domeniul dansului, sub cupola Federației Române de Dans Sportiv,  în colaborare cu instituții publice, acesta fiind relevant nevoilor comunității locale pentru: creșterea gradului de cultură; creșterea nivelului de informare și implicare a tinerilor în cultură, artă, sport; dezvoltarea ariei activităților împotriva sedentarismului și petrecerii timpului liber; formarea publicului timișorean spre artă, cultură și sport; sprijinirea tinerelor talente; promovarea valorilor locale și naționale, într-un program internațional. 

În contextul pandemiei, Clubul Sportim Dance vine prin acest proiect în întâmpinarea tuturor iubitorilor de mișcare cu o idee inovatoare de a desfășura activități în aer liber, sub forma unor cursuri de dans cu titlu gratuit, programate zilnic în perioada 14 septembrie – 11 octombrie în 9 parcuri din Timișoara dar și în Chișoda și Giroc.

– Unde? În aer liber…

– Unde în aer liber? În parcuri…

– Care parcuri? Parcurile: Clăbucet, Steaua, Carmen Sylva, Scuarul Elevilor, Soarelui, Dacia, Bucovina, Guliver și Parcul Copiilor din Timișoara, cât și parcurile din Chișoda și Giroc.

Duminică 13 septembrie 2020, echipa Sportim Dance va face „o plimbare dansantă prin parcuri”, după cum urmează: Clăbucet (10:00), Steaua (10:20), Chișoda (10:40), Giroc (11:00), Soarelui (11:30), Parcul Copiilor zona de spectacole (12:00), Dacia (12:30), Bucovina (12:50), iar la ora 13:15 la Iulius Town – să dansăm!

Proiectul se desfășoară sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, Federației Române de Dans Sportiv și în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Direcția Județeana pentru Tineret și Sport Timiș, cât și Inspectoratul Școlar Județean Timiș. Primăria Municipiului Timișoara, cât și Consiliul Județean Timiș sunt co-organizatori, proiectul fiind co-finanțat prin Agenda Cultură 2020.

Așadar, Clubul Sportim Dance va așteaptă gratuit la dans. Informațiile în legătură cu programul de desfășurare le găsiți pe Facebook – TOATĂ LUMEA DANSEAZĂ, cât și pe pagina SPORTIM DANCE, sau pe materialele de promovare de la locațiile enumerate. 

Informații, detalii și înscrieri la 0720 258 570. 

Acest articol a fost publicat în Dans sportiv și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = zece

 


Ultimele articole din categoria Dans sportiv: