Vicecampionii pe țară Roxana Lucaciu și Paul Rednic, la Chengdu, la Mondialul de dansuri standard rezervat adulților. Alte perechi tricolore la europene și două mondiale

Dansul sportiv românesc are în acest weekend reprezentanți la Campionatul Mondial respectiv European, forul federal de specialitate sperând ca și în continuare să facă o figură frumoasă și să obțină rezultate pe măsură, în continuitate.

După evoluția din anii trecuți, Federația Română De Dans Sportiv a adunat o zestre cu un număr impresionant de medalii la nivel european și mondial, care au propulsat acest sport în marea elită de profil a lumii, mulțumită și nivelului de pregătire și dezvoltare indus sub conducerea F.R.D.S., în frunte cu Vasile Gliga, în acest moment și vicepreședinte al organizației mondiale (WDSF).

La Chengdu, în China, în data de 10 septembrie, România este prezentă la Campionatul Mondial de Adulți Dansuri Standard cu Rareș Cojoc și Andreea Matei – campioni naționali, și perechea formată din Paul Rednic și timișoreanca Roxana Lucaciu – vicecampioni ai țării (în foto).

În Slovacia, la Bratislava, astăzi, în cadrul Campionatului European de Tineret Dansuri Standard, concurează Tiberiu Stan și Daria Grigore – campioni naționali și Sebastian Zicoane și Anca Copos – vicecampioni ai țării.

Iar mâine, pe 9 septembrie, la Campionatul Mondial de Junior II Dansuri Standard, România este reprezentată de Ciprian Marita și Oana Bumba – campioni naționali, respectiv Andrei Petcu și Bianca Buzuleac – vicecampioni pe țară (*clic pe imagini pentru mărire).

Video: https://www.youtube.com/watch?v=d9B5tLJ6C6I

Acest articol a fost publicat în Dans sportiv și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 16

 


Ultimele articole din categoria Dans sportiv: