Sportivi legitimaţi la Clubul Herneacova, câştigători în prima zi de concurs

S-a dat startul concursului de echitaţie cu participare internaţională, Herneacova National Jumping. Competiţia este organizată de Federaţia Ecvestră Română şi Domeniul Herneacova și se desfășoară în acest weekend, până duminică, dar și în perioada 20-22 aprilie între orele 9 şi 19, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Prima zi de concurs a adus pe terenul de competiţii zeci de sportivi din România şi Bulgaria, care şi-au etalat talentul şi măiestria în sărituri peste obstacole. De departe, cele mai bune echipe călăreţ-cal au fost cele legitimate la Asociaţia Club Sportiv de Echitaţie şi Agrement Herneacova, care s-au clasat pe locul I, la cinci din cele şase probe ale primei zile de concurs.

Este vorba despre următoarele cupluri călăreţ – cal, toate de la ACS Echitație și Agrement, cu excepția lui Akos Gyorfi:

Ştefan Ailoaie cu calul Rândunica – locul I la 90 cm

Dunja Al Jamal cu calul Gandalf – locul I la 100 cm

Akos Gyorfi cu calul Shansa – locul I la 100 cm

Ştefan Găleancu cu calul Vesela – locul I la 110 cm, copii

Ştefan Găleancu cu calul Navaro – locul I la 120 cm, juniori

Alexandra Brădişteanu – Mladin cu calul Alehandro – locul I la 125 cm, tineret.

La concursul de sărituri peste obstacole Herneacova National Jumping sunt înscrişi 120 de cai, încălecați de cei mai buni sportivi din România, Serbia, Bulgaria și Ungaria.

Premiile puse în joc sunt de peste 30.000 de euro în cele două manşe de concurs, 3.000 de euro fiind deja câştigate în prima zi de concurs.

Acest articol a fost publicat în Echitaţie și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× patru = 12

 


Ultimele articole din categoria Echitaţie: