De Crăciun, și altceva. Tatoiu și Baba Vanga în direct, realitatea factuală în comă

Dacă imaginația te lasă din nefericire în pană, atunci și lipsa de inspirație îți poate da târcoale, încât ajungi să-ți îndrepți privirile spre micul ecran.

Contraindicat, dar pe-alocuri totuși cu beneficii, pentru că, bunăoară, vizionând câteva minute dintr-o pălăvrăgeală în direct în care timișoreanca Monica Tatoiu coboară implicit cu-atât mai mult nivelul oricum pueril al discuțiilor pe tema previziunilor Babei Vanga pentru 2019 prin a-ți da de înțeles ce-ar putea face în platou în cazul în care ar fi enervată, îți poți reaminti subit că n-ai mai scris demult despre starea reală a lucrurilor.

Căci cu cât bat unii mai mult câmpii, cu-atât și cresc șansele să te recuplezi ideilor esențiale din sfera realității factuale. Și chiar contează cum stăm cu-adevărat, în marea schemă a lucrurilor, dat fiind că și lumea arenelor este racordată neliniștii globale cu tendințe de amplificare încet și sigur spre parametri problematici.

Așadar, de Crăciun, se poate colinda și pe micul ecran în trio cu guru știe tot Tatoiu vector principal, sporovăială împachetând nimicul ce-ți stimulează memoria, utilă în a-ți sugera contrariul elucubrațiilor, și-anume că trăim pe pământ.

Iar cum din gura atotcuprinzătorilor invitați n-auzi vreodată ceva despre miezul problemei vremurilor actuale, cu ale sale nenumărate ramificații ce complică nefiresc de la an la an viața de zi cu zi, te pui pe scris…

În sensul că omenirea a fost indusă fără doar și poate sub vălul imperceptibil dar insidios al unui vast cult satanic la nivel planetar, subtil înrâurită fără a mai prinde de știre la cât de absorbită este de ritmul cotidian, satanism a cărui chichiță ține tocmai de subordonarea realității obiective, înadins eclipsată mai prejos decât emanațiile din puțul gândirii, stimulate pe filoanele ticluite de instigatorii din umbră.

Iar cabaliștii consideră că pot modela realitatea prin a hrăni cu forța închipuirile maselor, aplicând cu succes stratagema. Implicit, au monopolizat mass-media și circul ”divertismentului”, printre altele mințind cu impunitate, lansând diversiuni, impunând conformitatea sau promovând disfuncția. Firescul este denaturat în anormal, în sens invers anomaliile fiind împinse în prim-plan. Dar bineînțeles că realitatea rămâne una și aceeași, oricât de mare este interesul pervers al sforarilor de a o altera, motiv pentru care este de datoria omenirii s-o discearnă.

Satanismul răstoarnă pur și simplu realitatea cu roțile-n sus iar adevărul este pervertit în minciună, naturalețea în artificialitate, urâtul în frumos iar disfuncțiile în funcții de bază. Maladia socială plesnește rumenă de sănătate iar mentalului colectiv îi este indusă înclinația pentru ceea ce în mod normal ar urî. Dar și viceversa, motiv pentru care și cei rezistenți pe baricade până la acest paragraf vor fi ajuns deja să respingă nota mesajului, ca și incredibil însă și aproape imposibil de digerat. Cel mai greu este întotdeauna să îngurgitezi veștile neplăcute…

Am fost pur și simplu induși într-un vast cult satanic, împotriva voinței omenirii și fără a prinde chiar de veste, gradul de pervertire fiind variabil, în funcție de vigilența și discernământul fiecăruia, ambele în scădere dramatică dat fiind complexitatea manipulării la care e supus cetățeanul noului mileniu. Am devenit posedați satanic, iar evantaiul indiciilor este de-acum desfășurat la maxim și foarte pestriț, cu fațete ușor de detectat, oamenii fiind însă doar în oarecare măsură vinovați pentru faptul că s-au lăsat purtați în mrejele maleficului. Căci în primul rând n-ai cum să-ți știi dușmanul dacă n-ai habar de existența lui…

Miza pe ignoranță este capitală, încurajată fiind de exemplu și șederea la taclale de nimic, derizorii și banale, astăzi despre Baba Vanga, mâine și poimâine despre alte repere cu nemiluita, întreținute și înfățișate ca atare de pe rotativa circului mediatic, scoase ciclic din cutiuța cu naftalină. Totul e o diversiune pentru distragerea atenției, cu anumite caracteristici aparte de la țară la țară, în funcție de circumstanțele și contextul asociate fiecărei societăți, însă respectând anumite criterii de bază, cai troieni dresați prin globalizare.

Dacă s-ar conștientiza că răsturnarea realității este vectorul cheie al sistemului manipulatorilor, atunci și omenirea ar face mai bine față provocării. Însă câtă vreme nu cercetează în raza de acțiune ce i-ar putea oferi indicii legate de scopul răsturnării realității dar și de motivul din spatele acestei manevre, ci undeva în zona ”apă, apă”, departe de ”foc, foc”, umanitatea este prizonieră cultului în exponențială expansiune. Susceptibilă totalei prefabricări a adevărului convenabil autorilor diversiunii, țesând frumos narațiunea minciunii. Omenirea continuă să rămână însă într-atât de vulnerabilă încât de exemplu nici măcar nu sesizează și realizează decredibilizarea și interzicerea nonconformiștilor, fideli conturării întrebărilor incomode pe post de acte revoluționare într-o societate pe zi ce trece mai manipulată și controlată, iar odată ce respectivii suferă repercusiuni ulterioare, opinia publică nici nu băga de seamă. Și de unde oare atâta opinie chibzuit cizelată dar și public altfel grăbit la cumpărături!? Iar fie și dacă ar detecta ceva, inerția este oricum mult prea mare, tinzând spre gripare. În consecință, ingredientele măsurilor punitive ar rămâne total necunoscute, cel mult învăluite în mister. Dintre care cele mai moi ar fi constrângerile de regulă de natură economico-financiară, prin stoparea accesului la fonduri, de fapt nimic altceva decât seducătorul credit bancar conferit de sistem.

Din păcate, nu trăim în lumea reală, adică într-una guvernată de conotații spirituale, ci în matricea mentală concepută cu dedicație pe adresa catacombelor psihicului uman, asimilând în marjele unui sistem prestabilit de valori sordida ”realitate” zămislită prin industria de divertisment și centrifuga spălării creierelor, de natură educațională. Fantasme care în mod uzual au o mică relevanță în lumea reală. Nori de fum învăluindu-ne în falsa realitate, în matricea controlului mental.

Suntem martori inconștienți și profund tranchilizați ai revoluției satanice împotriva realității și adevărului, ai procesului de dezmembrare cu tendințe spre anihilare a reperelor valorice fundamentale asociate iubirii, bunătății, justeții, adevărului, frumuseții, cu toate știrbite și ciuntite încetul cu încetul, pe cale de metamorfozare antagonică. Inversiune aplicată incremental ca normă general acceptată, pași spre cultivarea obișnuinței și familiarizării cu ura, răutatea, nedreptatea, minciuna, urâțenia, câte și mai câte.

Se exercită extirparea dumnezeirii, se procedează la asaltul deșănțat asupra credinței, propaganda fiind la cote maxime prin aruncarea prafului mozaicat în ochi și omiterea majorității aspectelor cheie, o deasă încrengătura azvârlită în fața opiniei publice, incapabilă să mai vadă copacii din cauza pădurii.

La cum arată stadiul lucrărilor de ordin malefic, și implicit la survolarea poziției în care se află cu-adevărat omenirea după aproape două decenii din mileniul 3, planurile oculte merg strună, pacientul fiind pe masă. În sensul că mintea i-a fost deja deturnată și acaparată, urmărind scenariul fără a-și mai activa gândirea critică, pe cale de dizolvare, dar având în schimb în fața pupilelor strict numai dioptriile ochelarilor care i-au fost potriviți pe nas de manipulatori.

Erodarea forțelor colective și debusolarea psihică sunt implementate prin procesul de reeducare pe liniile noilor tendințe, după un cod extrem de greu de detectat dar deja binișor pus în aplicare, disponibil, bineînțeles, doar autorilor săi. Iar folosite sunt drept cadru adecvat instituțiile de învățământ superior, altfel cu o credibilitate majoră în rândul maselor. Planurile au fost puse pe roate și prin ștergerea la scară largă din memoria colectivă a realităților istorice inconvenabile acelorași uneltitori, precum și prin rescrierea scenariului, iar cine nu-și cunoaște trecutul, e condamnat să-l retrăiască. Condamnat modelat în brută docilă și fără gândire critică, dominată de instincte primare și de apetitul pentru tot ceea ce îi este sugerat ca fiind la modă, așteptând pasivă a-i fi prezentate înșiruit nimicurile pe baza cărora să-și contureze o părere fără doar și poate distorsionată, de regulă captivă în temnița înadins concepută.

Un intens război este dus împotriva minții oamenilor, țintă a modelării în timp pe calea asimilării răului cu binele și a minciunii cu adevărul, dar nu numai, căile de destructurare a gândirii critice și de implementare a celei pasive fiind dintre cele mai vaste, prin intermediul acelorași domenii, mass-media, de divertisment și educațional, încetățenite și credibile, vag luate la bani mărunți, caz în care interpelatorul ar atrage împotriva sa ridicolul și dezaprobarea.

De aceea și este mai importantă ca niciodată canalizarea și armonizarea gândurilor în direcția unei fidele corespondențe cu realitatea obiectivă și adevărul. Mai greu însă de înfăptuit, odată ce între miile și miile de perdele de fum încețoșând peisajul și perturbând prin bruiaj potențialul dezbaterilor pe teme capitale, ca și ignorate și asfixiate sub radar, se conturează de exemplu și asemenea nonsensuri precum pălăvrăgeli despre previziunile Babei Vanga, părerologie purtată cu un aer doct și atotștiutor. Încă o umplutură în spațiul de emisie. Dar la ceas de Moș Crăciun trebuie amuzați cumva și copiii mai mari, nu numai cu jucării cu volan pe seama lor, ci și cu fantasme îmbiind somnul.

Somn care în mod cert ar fi tulburat în cazul abordării unor consistente subiecte de actualitate ce bat la ușă cu impact direct și decisiv asupra vieții noastre de zi cu zi, și nu a amazonienilor, precum de exemplu pactul global privind migrația sau implementarea tehnologiei 5G prin teste aidoma celor pe pielea cobailor. Și de ce nu ne încântă oare moderatorii și alde Tatoiu cu expertiza lor fluentă pe asemenea teme mai mult decât sensibile!? Răspunsul este însă de la sine înțeles. România tocmai s-a numărat între cele peste 160 de țări care au votat cu picioarele în târg la Marrakech în favoarea pactului asimilării structurate și fără prea mari drepturi de contestare a fenomenului la nivelul omului de rând a zeci și zeci de milioane de migranți până în 2025, angajament acceptat ale cărui devastatoare consecințe se vor reliefa în timp, pe pielea tinerilor de astăzi și a urmașilor lor. Într-un plan suprapus, răzbat deja sinistre aluzii că tocmai Timișoara ar putea fi cobai al implementării tehnologiei 5G ca punct de testare pe teritoriul țării, așa cum în anumite orașe din lumea anglo-saxonă au demarat deja proiectele pilot, veritabile cuptoare fără pavăză în fața riscurilor și repercusiunilor asupra sănătății cetățenilor, dar și fără asigurare.

Drept dovadă a celor puse insistent și tot mai vizibil la cale împotriva obiectivității și adevărului, asemenea noi realități pe cale de conturare, balonate deja aici, cu noi, sunt suprimate ca expunere în fața opiniei publice prin omiterea din paleta informațională, dat fiind urâțenia lor de speriat, în vreme ce pe tarabe sunt desfășurate caricaturile unei societăți evident posedate. De meditat.

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × cinci =