Terminal. Sau câți îngeri încap într-un sac: VIDEO

Omenirea este căzută de secole în trapa unui diabolic cult satanic profilându-se din umbră iar totul în acest sens e clar ca lumina zilei, nesfârșite indicii ale captivității despre care am tot punctat în noul mileniu fiind detectabile în toate aspectele vieții sociale pe pământ, un experiment pe viu în tot mai mare avânt, cu nenumărate consecințe dintre cele mai dezumanizante pe post de ritualuri de sânge ticluite simbolic și incremental ca grad de amplificare a haosului, totul o conspirație în sine, nimic ”teorie”, acest prefix atât de îndrăgit și obsesiv adăugat de lacheul cu portavoce, mass-media.

O intensă ofensivă ocultă pe toate fronturile, orchestrată în ansamblu și în detaliu de perfecționiști ai manipulării factuale și narative prin marionete proeminente și cozi de topor de serviciu în mai toate națiunile cu excepțiile care confirmă regula de bază a controlului, și România fiind fără doar și poate sub același satâr al întunericului, dar și cu complicitatea unei foarte mari majorități spălate pe creier și pasiv inerte condiționării sale pe pilot automat, deținătoare al unui îngroșat 0 barat la cunoașterea istoriei, care astfel tot poate fi implicit repetată sub diferite forme, totul inducând o colectivă posedare demonică.

Iar la cât de ușor este de dus de nas și orbit naivul vulg, întreținându-i ignoranța, iluziile, vanitatea și lăcomia, deloc de mirare măsura absolută a perversității morbide cu care este detestat de psihopații fără limite și frontiere ”de la butoanele” lumii, provocând noi și noi tragedii după manevre subtil prestabilite în timp. O uriașă masă de manevră și în expansiune a idioților utili și lesne de manipulat în marjele stadiului docil al nătângului consumator de bunuri și servicii, prin a i se gâdila și masa un ego cu pofte.

Parte a banalului cotidian din arsenalul distragerii atenției prin ”divertisment”, sportul, și acesta abil încălecat în rol de vagon al vehiculului ingineriei sociale, pălește absolut în insignifianță la conturarea unei a mia fațete a maleficului purjat într-o lume smulsă de la sânul purei inocențe sacre și împinsă în schimb în ghearele urii îndrăcite a aproapelui, la ora actuală sub forma unui linșaj biologic cu mutații genetice de laborator, dischetă anticipată sub penel din 1910 și revizuită ficțional în 1981.

Semnele sunt edificatoare iar semnalmentele identificate în masă, ieri pe strada unora, astăzi negreșit pe a altora, mâine pe una în apropiere, și tot așa, crâmpei al spiritualității divine rătăcite și stinse sub forța la o adică totalitar brută în clipa căderii complete a măștilor, dezvăluind ”roșii” pur sânge până în măduva oaselor, până mai alaltăieri deghizați în piei care mai de care. Ale căror atrocități fără granițe au fost și uriaș mai mari peste decenii și decenii, și net mai numeroase, una de extremă actualitate fiind semnificativ mai sugestivă decât nenumărate altele de genul în speță de pe exact aceeași scenă la zi a începutului de 2020: vezi înregistrarea video de mai jos… Și e într-adevăr numai și numai abia răsăritul deceniului trei din mileniul trei. Ultimul răcnet readus în decor al ”virusării” în fel și chip al unei omeniri împinse legată la ochi și cu ”îndulcitori” spre vâltoarea unei găuri negre este de astă dată tocmai un alt… virus. 

Suflul urgiei îngerilor căzuți se intensifică și multiplică împotriva îngerilor vii din oameni, suprimări sub forme tot mai sofisticate și tehnologizate în barbarismul primitiv de tip nou al exportului de ”democrație”, ”civilizație” și ”progres”. De vizionat cele ce urmează, cât mai rămân disponibile…

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Mihai Comşulea

Mihai Comşulea
Timișorean născut în ianuarie 1973, fiu de sportiv în orientare turistică. Dus de la vârsta grădiniței la jocurile lui ”Poli”, pe ”1 Mai” și în ”Olimpia”, dar și prin deplasări. Absolvent de ”C.D. Loga” și al Universității ”Politehnica”, promoția 1996, pe când conturam deja 4 ani în presa scrisă sportivă, în ”Sport Vest” și ”Fotbal Vest”, la începuturi despre fotbalul britanic. Experimentat ulterior la fața locului, de la finale pe Wembley până pe cele mai cochete arene. Una dintre cărțile de fotbal, compilate în insulă. Peste ani, colaborări periodice sau punctuale în presa scrisă, națională și internațională, TV și radio. Legitimat din 2005 la gruparea atletică Serpentine RC London, participant activ la numeroase competiții de anduranță și implicat în acțiuni caritabile. Lansator Sporttim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × 1 =