Timişoara 89ers învinge cu 62-0 în deplasare la Târgu Mureş şi aşteaptă semifinala acasă, peste 3 săptămâni

Echipa de fotbal american Timişoara 89ers a încheiat cu un categoric succes la zero returul sezonului regulat, adjudecându-şi Conferinţa Nord-Vestică din Campionatul Naţional de Fotbal American la finele unei serii pozitive, culminând cu o descindere pe malurile Mureşului, unde a avut ocazia să participe activ şi la o acţiune caritabilă comună, surprinsă de Vajnar Iosif.

* sursa foto: https://vajnariosif.wordpress.com

În faţa a circa 200 de spectatori, pe un teren mărginaş din cartierul Mureşeni, în sud-vestul municipiului Târgu Mureş, 89ers şi-a continuat seria fastă din primăvară cu un 62-0 (40-0) în dauna gazdei Monsters, ultimă apariţie oficială înaintea semifinalei competiţiei interne, programată în weekend-ul 21-22 iunie, duel în manşă unică pe care timişorenii îl vor găzdui în calitate de câştigători ai întrecerii nord-vestice, ce a reunit cluburi şi din Cluj, Baia Mare şi Târgu Mureş.

89ers are acum de aşteptat verdictul disputei dintre Warriors şi Rebels, ambele din Bucureşti, de la finele săptămânii, ce va decide oaspetea celor de pe Bega în semifinală, şi care va fi echipa secund clasată în Conferinţa sud-estică. Locaţia terenului semifinalei urmează a fi decisă, ultima apariţie acasă, în luna mai, derulându-se pe arena „Textila”, din Calea Aradului.

Meciul din weekend desfăşurându-se pe data de 1 iunie , dată care coincide cu Ziua Copilului, atât componenţii echipei Mureş Monsters cât şi echipierii Timişoarei 89ers, împreună cu arbitrii, au colectat jucării pentru copii nevoiaşi.

În lotul timişorenilor pentru deplasarea în Ardeal au fost 35 de jucători, dintre care 9 de la Reşiţa Locomotives, iar marcatorii, după cum urmează:

Nr. 58, Daniel Mărgăuan – Touchdown(TD=6 puncte);

Nr. 8, Alex Roi – TD

Nr. 12, Claudiu Balint-Codrean – 2 x TD;

Nr. 84, Bogdan Cocoşilă – TD;

Nr. 30, Alexandru Raţ – 2 x TD;

Nr. 44, Florin Velcotă – TD;

Conversii = 2 puncte

Nr. 13, Zoltan Bogre x 2

Nr. 50, Paul Ruja x 1

Nr. 37, Andrei Muntean x 1

Nr. 30, Alexandru Raţ x 2

Nr. 44, Florin Velcotă x 1

Campionatul Naţional de Fotbal American, CNFA, reuneşte în acest sezon 8 grupări, pe lângă cele patru din nord-vest evoluând şi bucureştenele Warriors, Rebels, Predators şi combinata Prahova Thunder & Bucureşti Wolverines.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal american și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × = 16

 


Ultimele articole din categoria Fotbal american: