”Fotbal curat, fără patroni”: ASU Politehnica Timișoara, la Sibiu, la ”Turneul celor liberi” la minifotbal, cu FC Argeș 1953, FC Vaslui 2002 și gazda LSS Voința

După ce duminică 7 decembrie a cucerit ”Cupa de Iarnă” a Diviziei D Timiș la minifotbal, campioana ligii a IV-a din județul nostru, ASU Politehnica Timișoara, își va încerca forțele pe teren redus, în sală, și în compania altor cluburi din țară. Nu este însă un turneu oarecare, simbolul reuniunii de pe Cibin fiind dat de… lanțurile rupte.

Sub titlul ”Fotbal curat – Fotbal fără patroni”, patru cluburi se vor reuni în 10 ianuarie 2015 la o competiție de minifotbal etichetată drept ”Turneul celor liberi”. Alb-violeții vor da astfel piept din nou cu omologii divizionari D de la FC Argeș 1953 Pitești, care au vizitat în această lună arena ”Știința”, amicalul grupărilor ”viola” încheindu-se nedecis.

Ca și cei din Trivale, pe locul secund în liga a IV-a la finele turului, și LSS Voința Sibiu, gazdă a întrecerii, este clasată a doua în Divizia D Sibiu, careul fiind completat de FC Vaslui 2002, luând-o de la zero după implozia de la finele ”gestiunii Porumboiu”.

Participantele au creat și o pagină eveniment pe facebook, explicând demersul prin următorul mesaj: ”După ce au strâns rândurile şi au dat cu piciorul sacilor de bani, patronilor mânjiţi şi fotbalului modern, echipele reînfinţate de suporteri îşi unesc din nou forţele şi se întrec într-un turneu de fotbal în sală. Pe data de 10 ianuarie, la Sibiu, în Sala Transilvania, cele 4 echipe care au avut tăria morală de a o lua de la capăt îşi vor demonstra abilităţile fotbalistice în faţa suporterilor veniţi din toate colţurile ţării. 

Voinţa Sibiu, FC Argeş 1953 Piteşti, FC Vaslui 2002 şi Politehnica Timişoara vor păşi pe parchetul celei mai mari săli din Sibiu pentru a-şi încânta susţinătorii şi pentru a se lupta pentru supremaţia în turneul „Fotbal fără patroni”.

Liberi, mândri, încrezători în forţele noastre şi în viitor, vă aşteptăm în număr cât mai mare la acest eveniment ale cărui ecouri vor răsuna multă vreme de acum înainte!

Sibiu, 10 ianuarie 2015. O să vrei să fii acolo!”

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sase = 14

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: