11-le turului în Divizia D Timiș după voturile antrenorilor dar şi în viziunea cronicarului + datele reper ale returului, cu intermediare

Onorăm promisiunea de a reveni pe marginea voturilor oferite de antrenorii divizionari D din Timiș în cadrul sondajului de opinie inițiat de Sporttim, în acest caz pe adresa jucătorilor, cei mai buni 3 din tur conform fiecărui tehnician din liga a patra județeană.

Astfel, pe baza sufragiilor exprimate de tehnicieni, o echipă ideală la sfârşitul turului în ”D” Timiș ar putea fi alcătuită din Alexandru Ciui (Cocoşul Orţişoara) – Michel Rosenblum (Timişul Şag), Cristian Gălan (Timişul Şag), Laurenţiu Telescu (ACS Dumbrăviţa), Dragan Paulevici (Voinţa Biled) – Adrian Butura (Timişul Şag),   Mircea Şchiopu  (Voinţa Maşloc), Raul Briciu (ACS Dumbrăviţa), Florin Nanu (ACS Dumbrăviţa) – Raul Costescu (ACS Murani), Deian Pecarov (ACS Dumbrăviţa). De menţionat că Adrian Butura (Timişul Şag) a obţinut 50% din voturile antrenorilor în cadrul secțiunii rezervate strict celui mai promițător tânăr jucător din tur. Cealaltă jumătate a sufragiilor între jucătorii tineri a fost obținută de Ovidiu Oancia și Darius Grega – fiecare cu câte 3 voturi, respectiv Andrei Sărăcin, Ionuț Arghilean și Bogdan Costea – cu câte unul.

La secțiunea generală a celor mai buni 3 jucători au obținut voturi nu mai puțin de 27 de sportivi. În cazul acordării a câte 3 puncte unei clasări pe locul I în top, a două puncte unui jucător nominalizat pe locul secund și a unui punct pentru un ocupant al locului 3, un clasament al celor mai buni fotbaliști din ”D” în tur pe baza sufragiilor antrenorilor ar fi următorul: 1. Gălan 16 puncte; 2. Nanu 10p; 3. Costescu 9p; 4. Pecarov 8p; 5-6. Șchiopu și Telescu – câte 7p; 7. Ciui 6p; 8-9. Briciu și Grigore – câte 5p; 10-13. Paulevici, Miklos, Bota și Schipor – câte 3p; 14-21. Cărpinișan, Goia, Argatu, Ciocani, Rosenblum, Ștefan, Soare și Gîtin – câte 2p, 22-27. Brădean, Radu, Pistrițu, Drăguș, Solomon și Vlăduți – câte 1p.

Cu o inerentă și inevitabilă doză de subiectivitate, care nu poate fi eliminată de regulă din orice anchete sau topuri generice, cu îngăduința Dumneavoastră ne permitem totuși să alcătuim 11-le turului de campionat în ”D” Timiș și în viziunea gazetarului, prin prisma observațiilor și notițelor cronicarului pe marginea întâlnirilor la care a asistat.

Așadar…

Paul Burtic – Michel Rosenblum, Cristian Gălan, Laurenţiu Telescu, Răzvan Solomon – Adrian Butura, Daniel Vasilcin, Dragan Paulevici, Florin Nanu – Deian Pecarov, Valentin Grigore.

Și nu numai echipa turului prin ochii jurnalistului, ci și…

Cei mai buni trei antrenori: Sorin Gheju (Timişul Şag), Sorin Bălu (ACS Dumbrăviţa) şi Nicolae Căprărescu (Unirea Sânnicolau Mare).

Cei mai buni trei arbitri: Alexandru Manea, Eugen Gheorgheoiu şi Cătălin Botaș.

Cei mai buni trei asistenţi: Bogdan Gheorgheoiu, Patricia Samsudean şi Bogdan Chiorpec.

+

Datele reluării campionatelor organizate de AJF Timiş în returul sezonului 2017/2018

Returul ligii a IV-a va demara în data de 10 martie 2018 şi se va încheia în 9 iunie 2018. Vor fi trei etape intermediare. în următoarele zile de la mijlocul săptămânii, după cum urmează: marţi 24 şi miercuri 25  aprilie 2018, de la ora 17; marţi 15 şi miercuri 16 mai 2018, de la ora 18; marţi 5 și miercuri 6 iunie 2018, de la ora 18.

În liga a V-a, returul ”Județului” va începe în ziua de duminică 17 martie 2018 şi se va încheia în 23 iunie 2018, fără etape intermediare.

Liga a VI-a, de Promoţie, are programat startul returului în Seria I în ziua de duminică 24 martie 2018 şi se încheie în 23 iunie 2018, respectiv pe 9 iunie în Seria a II-a, fără etape intermediare.

Campionatul Municipal Timişoara începe în săptămâna 26-30 martie 2018 iar campionatele de copii şi juniori ale AJF Timiș, pe 3 martie 2018.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sase = 6

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: