Anca: ”Îl felicit pe Bodea! Dar vom arăta mai bine” Leucă: ”Adversarii au fost mai organizați” 2-2 (1-0) Giarmata – Cermei

Remiză la Giarmata într-unul dintre cele două jocuri inaugurale ale etapei 1 în C4, CS Millenium deschizând scorul în minutul 17 prin Anagor și egalând pe un final dominat prin Ghighilicea în minutul 87, după ce CS Gloria Lunca Teuz Cermei răsturna rapid scorul, puțin după mijlocul reprizei a II-a, prin Ianc și Sulea: 2-2. Câte un punct pentru timișeni și arădeni precum și câteva cuvinte din cele două tabere.

Leucă

Răzvan Leucă, antrenor al gazdelor, a apreciat că a fost ”un meci echilibrat, în care s-a muncit mult, însă doar pentru câte un punct. Din păcate, pe final, am ratat foarte bune ocazii de a marca, ne-ar fi putut aduce cele 3 puncte și un start victorios. Avem tineri foarte talentați în lot, dezavantajul ar fi că n-au experiență competițională, dar sunt talentați. Problema actuală a lotului este una numerică, n-avem suficienți componenți, motiv pentru care mai facem 2-3 achiziții, cât mai este perioada de transferuri”.

Leucă a mai remarcat că ”n-am transferat mulți jucători, am transferat ceea ce ne trebuia. Dar vom mai achiziționa, pentru a putea să ne atingem obiectivul, locurile 1-10. Am avut și accidentați, și absenți, n-am reușit să-i legitimăm pe unii, iar în situația dată atât am putut arăta acum. Adversarii au fost mai organizați!”

Ca efectiv, un plus totuși a existat, tocmai în privința marcatorului golului egalizator din minutul 87, Claudiu Ghighilicea. Care, neplătit și fără a fi efectuat pregătirea de vară cu CS Millenium, la care evoluase în ediția precedentă, căutând în schimb să obțină un angajament la o altă grupare, a revenit brusc asupra deciziei, în preziua partidei, odată ce CS Millenium i-a virat plăți restante în cont. S-a realipit lotului, jucând astăzi și salvând un punct pe finalul dominat de gazde.

Într-adevăr, doar câteva minute au despărțit-o pe CS Gloria Lunca Teuz Cermei de a pleca de pe arena ”Nicu Moraru” cu toate cele 3 puncte, Radu Anca semnalând că ”în meciurile următoare cu certitudine vom juca mai bine! Ei au copii talentați, o echipă bună zic eu, care pune probleme și va pune și altora, dintre oaspeții Giarmatei”.

Și vizitatorii au avut absențele lor, Anca făcând referire la Varga, ”era antrenorul din teren, care știa să-i mobilizeze, și n-am avut astăzi reacție după golul primit, cineva în teren să-i mobilizeze. Este bine totuși că am revenit la un moment dat”.

”Îl felicit pe Bodea, a avut o prestație bună, iar la următoarele meciuri vom arăta mai bine ca echipă. Prima repriză a fost a lor, în cea de-a doua am fost mai proaspeți, iar în ansamblu consider punctul meritat. Am reușit să întoarcem rezultatul și da, consider că remiza e echitabilă”, a mai apreciat Anca, semnalând cu fair-play și că ”n-a fost ofsaid (n.n.: la golul lui Anagor), mingea a venit de la noi…”

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sapte = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: