20 la startul pregătirilor lui Millenium Giarmata. Prim amical, sâmbătă

S-a intrat în cea de-a doua jumătate a lunii iulie, au început și pregătirile de vară ale divizionarelor C, printre care și CS Millenium Giarmata, care astăzi de la ora 18 s-a reunit în localitate la fluierul antrenorului principal Răzvan Leucă, 20 de jucători răspunzând prezent primului apel.

În dreptul grupării mereu pe pozițiile inferioare ale ierarhiei seriei vestice în ultimele sezoane s-au consemnat în această vară și câteva despărțiri, de exemplu în cazul tânărului Alexandru Cherecheş, trecut la ASU Politehnica după o campanie notabilă pe arena ”Nicu Moraru”, dar și în cel al lui Codrea, cooptat tot de o secund-divizionară, ACSPoli, respectiv Andrei Rus, tinzând spre Petrolul, în vreme ce portarul Miklos jr. s-a reîntors la Dumbrăviţa, însă pe același palier competițional. Iar alţi trei componenți vor să ajungă la alte echipe, rămânând de văzut traiectoriile lui Ghighilicea, Buzdugan şi Pricop.

Răzvan Leucă a făcut o primă referire după reunirea lotului, ”chiar dacă am terminat pe locul 13 la sfârşitul campionatului trecut, sunt bucuros că am promovat trei tineri care au fost transferaţi în liga a doua şi sper în continuare să mai promovez tineri în ligile superioare”, programând deja un primul meci amical, sâmbătă de la ora 10:30, la Orţişoara, cu divizionara ”D” locală Cocoşul.

Au demarat în această seară pregătirile Nariţa, Ciută – de la LPS Banatul, Sporin, Cochinţu, Andreici, Popan, Stupu, Olteanu, Ştefănescu, Domşa, Dorobanţu, Rosenblum, Beloescu, Ferţu, Florin Călin, Şandru, Gavrilă, Ciubotariu, Buga și Viorel Mihai.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: