3-2 în duelul locurilor 2-3. GALERIE FOTO + declarații Tăut și Vasilcin: Voința Biled – Pobeda Dudeștii Vechi 3-2

Fotografii și declarații de la meciul Voința – Pobeda Dudeștii Vechi, jucat duminică 28 mai de la ora 18 la Biled în cadrul etapei 31 din Divizia D Timiș și câștigat de gazde cu 3-2.

Declaraţii la cald…

Iulian Tăut (antrenor Voința Biled): ”A fost un meci foarte greu pentru noi, căci de la doi la zero am fost egalaţi, dar în final am câştigat. Băieţii şi-au dorit foarte mult victoria, lucru pe care l-au reuşit, şi pentru asta nu am decât să-i felicit! Practic această victorie încununează oarecum toate sacrificiile făcute de toţi cei din jurul echipei, și doresc să le mulţumesc tuturor spectatorilor, care au fost în număr mare şi ne-au încurajat, atât pe noi cât şi pe adversarii noştri, căci şi ei au avut vreo 25- 30 de suporteri. Urmărim să mergem la Deta în Cupă, unde ne dorim să câştigăm cu aceşti jucători minunaţi, care depun eforturi admirabile, după ce vin de la serviciu, pe unde lucrează. Avem un lot restrâns, jucători accidentaţi, după ce am avut un lot de 35 de jucători, dar alţii nu au mai venit, și am ajuns în cele din urmă să încheiem cu mari sacrificii acest campionat. Am schimbat doi jucători, din fericire, şi din păcate pentru cei doi care sunt campioni la minifotbal şi a trebuit să-i înţelegem de data aceasta. Doi tineri care au intrat şi și-au făcut datoria la echipă, şi se vede, pentru că de așa ceva avem nevoie, o echipă valoroasă, şi cu jucătorii de rezervă. Cei pe care îi avem pot să-i înlocuiască cu succes pe alții. Despre arbitraj, eu în general nu îl comentez, dar s-a ridicat la nivelul jocului însă s-a cam grăbit la cartonaşe galbene”.

Daniel Vasicin (antrenor-jucător Pobeda Dudeştii Vechi): ”Da, într-adevăr, am avut o revenire spectaculoasă, am revenit de la 0-2, la 2-2, chiar dacă a fost un autogol. Și cu mai mare atenţie puteam scoate un rezultat favorabil. Am avut însă momente în care nu ne-a ieşit nimic și am ratat din situaţii favorabile. Ei în prima repriză au avut o ocazie şi au dat gol. În a doua repriză, pe o greşeală a noastră în defensivă, ne-au mai dat unul, în schimb noi nu am putut să o băgăm în poartă, iar noi în final nu am jucat nimic şi ei au câştigat. Îi felicit pentru victorie, din moment ce au câştigat, înseamnă că au fost mai buni. Arbitrajul, cam slăbuţ a fost astăzi… Eu cred că prea mult a lăsat jocul liber, ţigănie ca la judeţ un pic. Trebuia să fie mai atenţi, să ne lase să jucăm fotbal. Am avut un gol anulat, a spus că a fost ofsaid, dar nu să-l fragmenteze aşa de mult… Din minutul 10 ei au stat numai pe jos, am jucat cu doar o singură minge timp de 90 de minute, însă aşa este la noi… În fine, mergem mai departe, am pierdut şi gata, asta este!”

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: