31 de goluri și victorii împărțite, 3 gazdele, 3 oaspeții în intermediara Diviziei D Timiș

Seară de fotbal în liga a patra timișeană, cu șapte dintre cele 8 partide ale etapei a 28-a, intermediară în urma căreia au mai rămas numai 6 runde de disputat în restul returului Diviziei D Timiș. S-a marcat mult, în medie circa 4,5 goluri pe meci, cel mai clar detașându-se în deplasare ocupantele primelor două locuri, iar tot afară a cântat și Cocoșul. Pe de altă parte, și 3 victorii pe teren propriu, la Peciu Nou, Sânnicolau Mare și Tomnatic, pe când o întâlnire s-a încheiat la egalitate. Dar etapa încă nu s-a încheiat…

Urmând a fi completată joi de la ora 18, cu meciul AS Seceani – ASO Deta, în tur 3-2. Până una alta, bilanțul parțial al rundei este 3-1-3 13-18, rezultat din următoarele scoruri…

Flacăra Parţa – ACS Fortuna Becicherecu Mic 0-4 (0-2)

Liderul şi-a respectat blazonul, reuşind o victorie clară prin golurile marcate de: Costel Zurbagiu (min. 5), Marius Toma (min. 32), Deian Pecarov (min. 65) şi Ifeany Anagor (min. 80). În tur a fost 0-3.

AS Peciu Nou – ACS Voinţa Maşloc 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 71 de Daniel Laslău. În tur a fost 1-2.

CS Unirea Sânnicolau Mare – CSC Dudeştii Noi 3-1 (2-0): Andrei Manoliu (min. 21), Daniel Galea (min. 38, din lovitură de la 11 metri şi min. 67), respectiv Marius Nichitean (min. 52). În tur a fost 0-2.

După primul eșec în retur, survenit în weekend, a urmat imediat și cel de-al doilea pentru nou-promovați, care o singură dată mai pierdeau la rând, în rundele 8-10 din tur.

Au arbitrat: George Roman – Raul Ghiciulescu şi Daniel Paşca. Observator de arbitri Aurel Bobu, iar delegat de joc Alexandru Onaca. 

CS Avântul Periam – Cocoşul Orţişoara 2-3 (1-2).

Au marcat: Răzvan Trandu (min. 25) şi Ionuţ Ologu (min. 62), respectiv Raul Gălăţan (min. 10) și Alexandru Nichiforel (în minutele 22 şi 75).

În minutul 68, mingea şutată de la 16 metri de Marius Sîrbu a nimerit transversala.

Avântul a egalat de la 0-2 dar trupa lui Gheorghe Chimiuc s-a revanşat după înfrângerea din turul campionatului, 1-4. Este al doilea succes consecutiv în deplasare al Cocoșului dar și a treia înfrângere succesivă acasă pentru cei din Periam.

Arbitri: Elisei Balaj – Denis Mihăescu şi Roxana Cismaş Malac. Observator de arbitri Nicolae Grigorescu, iar delegat de joc Gheorghe Ilici.

Unirea Tomnatic – CS Timişul Şag 5-3 (3-1): Laurenţiu Berar (min. 1), Ionuţ Nemiteanu (min. 8), Valentin Grigore (min. 20), Nicuşor Bogdan (min. 48, din lovitură de la 11 metri) și Ovidiu Oancia (min. 80), respectiv Ghgeorghe Costescu (min. 40), Iulian David (min. 88) şi Daniel Nicolaescu (min. 90). În tur a fost 1-1.

O rară victorie a Unirii, după 5 etape, același meci cu cele mai multe goluri în intermediară aducând și a patra apariție consecutivă fără succes pentru gruparea din Șag.

Arbitri: Eugen Gheorgheoiu – Petru Gaşpar şi Horaţiu Lotrean. Observator de arbitri Ioan Popa, iar delegat de joc Iosif Mânecan.

AS FC Bazoşu Vechi – Progresul Ciacova 1-1 (0-1)

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 10, prin Florin Natanticu, iar gazdele au egalat în minutul 50, prin reuşita lui Raul Lazea. Mai apoi, în minutul 66, autorul golului echipei vizitatoare a nimerit transversala, cu un şut de la 16 metri. Iar astfel, prelungita serie de remize a Progresului rămâne de actualitate, șapte în succesiune, majoritatea 1-1: patru.

În fine, ”set la unu” în cel mai estic punct pe harta Diviziei D Timiș… CSO Făget – ACS Carani 1-6 (0-4).

Pentru gazde, unicul gol a fost marcat în minutul 71 de George Berzava, iar pentru învingători Claudiu Petri în minutele 3 și 10, Mădălin Livan (min. 30, 50), Mahadi Kayondo (min. 33) şi Alexandru Bodochi (min. 81).

Claudiu Petri (ACS Carani), prima ”dublă” în liga a patra

Trupa lui Cosmin Stan s-a răzbunat cu vârf şi îndesat după ce făgeţenii au smuls un punct în turul campionatului, 2-2.

Totodată, a cincea victorie la rând pentru secund clasați, într-un retur în care au risipit numai două puncte, într-un 0-0…

Arbitri: Costel Dobrişan – Alexandru Gherman şi Ioan Olariu. Observator de arbitri Daniel Ionescu, iar delegat de joc Traian Dejeu. Pronostic: 2.

Iar echipa ACS Pobeda Star Bîşnov a stat în această etapă. Clasamentul și programul din weekend, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × = 27

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: