50 de etape suspendare și 1.800 de lei amendă pentru 19 jucători și un antrenor

Comisia de Disciplină de pe lângă AJF Timiş a dictat în total 50 de etape suspendare pentru 19 jucători și un antrenor, amenzile totalizând 1.800 de lei. Cea mai îndelungată perioadă pe margine a fost aplicată lui Adrian Creţu, de la Tricoul 1 Iunie Timişoara, care va sta pe tuşă 19 etape, amendat fiind cu 250 de lei.

În ultima etapă a ligii a V-a arbitrii au acordat cele mai multe cartonaşe roşii în noul sezon, la meciul AS Corneşti – Unirea Banloc 4-2 arbitrul Costel Dobrişan eliminând nu mai puțin de 4 jucători de la oaspeţi, pe când în partida Valcani – Tricoul 1 Iunie Timişoara (3-2) centralul Elisei Balaj a scos cartonaşul roşu pentru 3 jucători de la echipa vizitatoare, iar în alte meciuri au fost eliminaţi câte doi sau un jucător au văzut cartonaşul roşu.

Adrian Crețu (Tricoul 1 Iunie Timişoara) a fost suspendat 19 etape şi amendat cu 250 de lei pentru lovirea arbitrului la finalul meciului.

Florin Lati (Olimpia Darova) va sta pe tuşă 5 etape şi are de plătit o amendă de 250 de lei pentru bruscarea arbitrului. Doi jucători au fost sancţionaţi cu trei etape pentru lovirea unui adversar fără minge şi amendați cu 150 de lei, și anume Eugen Coca (Bacova) şi Raul Găleţan (Variaş). Cu numai două etape pe tușă și 150 de lei penalizare au scăpat Sergiu Diac şi Andrei Kalanyoşi (Vulturii Comloşu Mare), Laurenţiu Avram (Unirea Banloc) şi Alexandru Zaiţ (Triocul 1 Iunie Timişoara). Și antrenorul echipei din Variaș, Cosmin Belin, va sta după gardă tot două etape, amendat fiind cu 150 de lei.

Vor privi meciurile din tribună pentru o etapă Petru Bodnar (Unirea Jimbolia), Nicolae Coman (Camaro Fibiş), Cosmin Petrişor (Coşteiu), Constantin Zicos şi Claudiu Crudu (Mureşul Igriş), Alexandru Sişcă (Petroman), Raul Chiu, Oliver Toţa şi Georgel Fanu (toţi trei Unirea Banloc), Ladislau Greck (AS Dudeştii Noi) şi Alexandru Lupan (1 Iunie Timişoara).

Iar pentru lipsa sau slaba organizare a jocurilor, cluburile sportive Voinţa Valcani şi din Dudeştii Noi au fost amendate cu suma de 150 lei şi un ultim avertisment.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: