7 cluburi timișene în faza pe județ, joi la ”Trofeul Gheorghe Ola”, vineri la ”Trofeul Gheorghe Ene”

Se intră în noiembrie, se ia de la capăt o tradițională competiție juvenilă anuală, care în ediția 2017/8 demarează la nivel județean în această săptămână de vacanță pentru elevii din școala primară.

S-a profitat așadar de pauza din procesul educațional al sistemului de învățământ școlar la clasele primare și s-a stabilit țintarul concursului fazei județene a tradiționalelor trofee memorial cu finalitate la nivel național, conform programului întocmit astăzi înainte de amiază la sediul AJF Timiș.

Astfel, joi vor avea loc partidele ”Trofeului Gheorghe Ene” iar vineri în întrecerea ”Trofeului Gheorghe Ola”, la ambele categorii de vârstă fiind prevăzută alinierea unor echipe de 4 jucători de câmp plus un portar, cu reprize a câte 25 de minute la grupa superioară de vârstă respectiv 2×20 la cei mai mici, de 2009.

În ambele zile meciurile vor începe la ora 9, pe terenurile bazei ”Lemon”, cu participarea a câte 7 formații la fiecare categorie de vârstă, aparținătoare acelorași cluburi, cu diferența că dispunerea lor în grupe diferă de la un an la altul.

Astfel, în ”Trofeul Gheorghe ”Ene, rezervat copiilor din generația 2009, Seria A este compusă din LPS Banatul, ACS Galaxy, Atletico și Juventus Timișoara, în Seria B fiind repartizate ASU Politehnica, ACS Dumbrăvița și ACS Poli.

În grupele ”Trofeului Gheorghe Ola”, adresate copiilor de 2008 în primul lor an ca juniori E, Seria A le include pe ACS Dumbrăvița, ASU Politehnica, ACS Galaxy și ACS Poli, pe când Seria B echivalează cu triunghiularul Juventus, Atletico, LPS Banatul.

Primele câte două clasate în fiecare serie dispută în cruciș semifinalele iar câștigătoarele dau piept în finala pentru adjudecarea fazei județene, echivalând cu calificarea în faza imediat următoare la nivel zonal.

Pe plan național, în sezonul 2016/7 CS Luceafărul Cluj a cucerit ”Trofeul Gheorghe Ola” grație unui 3-0 în finala din 18 decembrie 2016 din sala ”Horia Demian” cu AS Pro Junior Craiova, pe locul 3 clasându-se Atletico Arad, dintre cele 8 participante în turneul final de sub Feleac fără implicare de pe Bega, după care în 21 decembrie AS FC Interstar Sibiu a triumfat în ”Trofeul Gheorghe Ene” printr-un 1-0 în ultimul act din sala ”Victoria” din Arad în dauna Luceafărului 2010 Cluj, AS Galactic FK obținând ”bronzul” mulțumită unui 4-2 în finala mică cu Real Junior Vaslui, după același sistem de desfășurare.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: