A: Cristi Pădurariu şi Vlad Sighiartău, „duble” în LPS Banatul – CS Hunedoara 4-0

LPS Banatul Timişoara s-a impus clar prin juniorii A în penultimul meci acasă din returul Seriei 6, 4-0 (2-0) cu CS FC Hunedoara, îmbunătăţindu-şi azi linia de clasament, pe locul 7, 20 9 3 8 51-29 30 de puncte, şi lăsîndu-i la 6 puncte în urmă pe învinşii lor. Într-un alt duel al categoriei, ACS Poli a trecut cu 2-1 de AFCM 2012 Reşiţa.

„Banatul” a trecut astfel cu… 10-0 tur-retur de hunedorenii de pe opt. Iar timişorenii antrenaţi de Laurenţiu Pop au marcat cîte două goluri pe repriză, de fiecare dată mai întîi prin Cristi Pădurariu, „dublă” din lovituri libere, iar apoi graţie colegului său de linie, pe flancul drept, Vlad Sighiartău. 

Pădurariu deschidea scorul în minutul 27 al acestei partide din antepenultima etapă, a 20-a a Seriei 6, din lovitură liberă, Vlad Sighiartău înscriind în minutul 36. Între cele două reuşite a survenit înlocuirea închizătorului Iakab, acuzînd probleme la genunchi resimţite înainte de joc.

LPS Banatul, care mai are de jucat la fruntaşa Pandurii şi acasă cu Minerul Motru, a marcat după pauză tot prin Pădurariu, în minutul 58, din lovitură liberă, cu stîngul de pe dreapta, de la 20 de metri, respectiv Sighiartău, în minutul 63, în urma unei centrări de pe dreapta, expediată de Grunţă, fructificată printr-un precis lob.

LPS Banatul, juniori A: Păduraru – Roman, Acatrinei, Murariu, Stancu – Iakab (31, Vlădică), Stupu (69, Mimiş) – Sighiartău, Pădurariu (69, Chifan), Benzar (75, Deian Marcu) – Budriş (46, Grunţă).

Pe bancă: Golopenţa.

Cartonaşe galbene: Pădurariu 32, Vlădică 40.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu − = 0

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: