A eclipsat-o! LPS Banatul Timișoara, debut exact la semifinalul juniorilor B, pe ”Prahova” Ploiești: 2-0 (0-0) cu gazda Astra, din penalty-urile lui Livan

Juniorii B de la LPS Banatul Timișoara au cîștigat în această seară pentru a opta oară la rînd, răstimp în care s-au impus de 5 ori la zero, debutînd perfect în Grupa B a turneului semifinal-zonal al Campionatului Național, 2-0 cu gazda CS Astra Ploiești, pe ”Prahova”, în prima dintre cele 3 etape la finele cărora elevii lui Claudiu Arba și Wiliam Harasim ar putea accede în finala competiției.

Prin eclipsarea prahovenilor, LPS Banatul a făcut un prim pas spre pătrunderea în finală, mai avînd de jucat miercuri de la 6 cu LPS Iași iar vineri dimineață cu CS CF Liberty Oradea (Salonta). Prima clasată la finele celor 3 runde va disputa ulterior finala Campionatului Național de juniori B, cu cîștigătoarea grupei de la Ovidiu (Constanța), găzduită de Viitorul, și unde mai luptă Școala de Fotbal Gică Popescu, Ardealul Cluj și CS Dinamo.

”A fost o primă parte destul de echilibrată, lipsită de ocazii, dar în general am făcut un joc bun, însă s-a jucat mai mult în zona centrală, cu prea puțin accent pe finalizare – cum s-ar spune, ambele și-au asigurat spatele. Ne-a aparținut însă în totalitate partea a doua”, a specificat antrenorul Claudiu Arba, remarcînd că ”s-a văzut o schimbare” prin aportul lui Răzvan Rus, introdus la pauză, și care a smuls cel de-al doilea penalty al timișorenilor.

Pe un gazon foarte bun și o vreme plăcută pentru fotbal, nu călduroasă, un exact executant al loviturilor de la 11 metri a fost Livan, marcator din penalty mai întîi în minutul 43, cînd Alex Rus scăpa singur și era faultat în careu, iar apoi în minutul 53, după o infracțiune asupra lui Răzvan Rus.

LPS Banatul, juniori B: Ristea – Contescu, Mărginean, Horcea, Petri – Livan, Gaidoș, Giuricici (61, Mailat), Brînduș (41, Răzvan Rus) – Radu (53, Grunță), Alex Rus (53, Abu Salem).

Cartonașe galbene: A. Rus și Mărginean.

Pe bancă: Ardelean – Mitre, Banciu.

Astra încheia faza tur-retur în Seria 2 cu palmaresul 22 18 2 4, la 5 puncte în urma lui FC Dinamo Onești, iar în play-off, pe care îl încheia cu un eșec cu 2-0 la LPS Iolanda Balaș Soter Buzău, înregistra 3 succese, printre care un 4-1 și un 6-0 cu concitadina Petrolul, două remize de 1-1 cu oneștenii și amintita înfrîngere finală.

La această oră se joacă LPS Iași – Liberty Oradea, la care asistă și învingătorii de pe Bega.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la A eclipsat-o! LPS Banatul Timișoara, debut exact la semifinalul juniorilor B, pe ”Prahova” Ploiești: 2-0 (0-0) cu gazda Astra, din penalty-urile lui Livan

  1. arba spune:

    Am crezut ca merge si cu moldovenii la fel dar mi-am dat cu stangul in dreptu,a scuze nu in dreptu pe care il iau de la parinti pt a-si vedea odraslele in teren, dar ce mai conteaza acum am si eu cheltuieli mari!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− noua = 0

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: