”A fost dorința lui să reziliem”. ASU Politehnica, despărțire de Bogdan Vasile

Secund divizionara ASU Politehnica s-a despărţit de comun acord de mijlocaşul Bogdan Vasile. Jucătorul în vârstă de 25 de ani s-a alăturat alb-violeților în luna ianuarie a anului 2019 de la Chindia Târgovişte, activând așadar aproape 2 ani calendaristici la timișoreni. Născut la Lipova, Vasile a totalizat 36 de meciuri la nivelul Ligii 2 în tricoul bănățenilor.

Produs al Academiei Gheorghe Hagi, mijlocaşul central defensiv a mai evoluat la FC Voluntari, FC Viitorul, Chindia Târgovişte, Zimbru Chişinău (Rep. Moldova) şi Dunărea Călăraşi: „A fost o perioada foarte frumoasă din cariera şi din viaţa mea! Le transmit suporterilor să fie în continuare alături de băieţi, merită, sunt un grup extraordinar şi le doresc să îndeplinească dorinţa unui oraș întreg! Mulțumesc!”, Bogdan Adrian Vasile

„A fost dorinţa lui să reziliem, e un jucător pe care eu l-am apreciat”, a precizat Dan Alexa, antrenorul principal al lui ASU Politehnica. ”Pe această cale îi mulţumim lui Bogdan pentru întreaga perioadă petrecută la clubul nostru, aportul adus la rezultatele alb-violeţilor, conduita sa ireproşabilă, în concordanţă cu valorile pe care le promovează Politehnica, şi îi dorim mult succes în continuare în carieră!”, s-a consemnat în comunicatul de presă remis în această dimineață de clubul din Timișoara.

Rezultatele ultimei etape a anului din Liga 2 și clasamentul toamnei, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: