A greși e omenește, a persevera e diabolic: UTA – Dinamo București 0-1 (0-1)

A devenit o obișnuință ca fiecare meci disputat de UTA pe teren propriu să fie privit cu mare circumspecție. De această dată, duminică seară, arădenii au fost învinși de echipa Dinamo, dar cu toate acestea câteva considerații se impun: condițiile meteorologice au fost total improprii, terenul a fost moale, îngreunând jocul la construcție. Iar arbitrul partidei, Cătălin Popa, a acordat o lovitură de la 11 metri din primele minute ale jocului, stricând oarecum echilibrul.

A urmat un joc de uzură în care UTA nu a găsit drumul spre poarta adversă. Nimeni nu poate spune că fotbaliștii arădeni nu și-au dorit victoria sau că nu au muncit pentru acest deziderat, dar a lipsit luciditatea pentru a limpezi acțiunile de atac.

De cealaltă parte dinamoviștii au jucat economicos și și-au apărat cu strășnicie avantajul obținut la începutul partidei. Așa s-a scris istoria acestei partide care trebuie repede uitată. Căci urmează deplasarea la Academica Clinceni, din etapa a XXI-a, partidă programată joi de la ora 15.

Din nou acasă, duminică de la ora 13:30 cu AFC Hermannstadt. Iar apoi miercuri 10 februarie de la ora 17:15 în deplasare la Cluj, în optimile Cupei României, cu AS FC Universitatea. După care și ieșirea la Târgoviște, iar ulterior primirea celor din Botoșani în antepenultima rundă a returului.

Rezultatele etapei a XX-a, care se încheie luni seară cu Chindia – CFR Cluj, precum și programul viitor, pe coloana clasamentelor.

*

UTA – Dinamo 0-1

Arad, 31 Ianuarie 2021; stadion Francisc Neumann; teren moale.

UTA: Fl. Iacob – Tomozei, Benga, Fl. Ilie, Bustea (min. 46, Shliakov) – Miculescu (min. 46, Buhăcianu), Albu (min. 80, Roșu), Vorbjovas, D. Rusu (min. 90, Oroian) – Roger, C. Rus (cpt.) (min. 59, Antal).

Antrenor: Balint Laszlo.

Pe bancă: Balauru, Melinte, Isca, Roumpoulakou.

Dinamo București: Eșanu – Sorescu, Puljic (cpt.), Ehmann, Filip – Mihaiu (min. 46, Moldoveanu), Anton (min. 90, Crețu), Gol, Nepomuceno (min. 89, A. Radu) – Nemec, Gueye (min. 57, Achim).

Antrenor: Tersinio Gane.

Pe bancă: Mitrovici, Bejan, Grigore, Șerban, Bani Mustafa.

A marcat Sorescu (min. 8) din lovitură de la 11 metri în urma unui henț în careu al lui Fl. Ilie.

Cartonașe galbene: Tomozei, Vorobjovas, Anton, Mihaiu, Nepomuceno.

Au arbitrat: Cătălin Popa (Pitești) – George Neacșu (Câmpulung Muscel), Romică Bîrdeș (Pitești). Rezervă: Fl. Andrei (Târgu Mureș). Observatori: Romulus Gabor (Deva), Nicolae Grigorescu (Timișoara).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: