A început deja circul în Campionatul Județean Timiș, deși e abia etapa a II-a

În runda secundă a ligii a cincea timișene a și început deja circul. Astfel, un meci nu a fost programat, cel dintre Recolta Călacea şi Deta, un altul nu s-a disputat întrucât poliţistul nu a fost prezent la teren chiar dacă a fost anunţat de evenimentul sportiv, iar două partide s-au încheiat înainte de termen, fiind întrerupte de arbitri.

Altfel, o surpriză prin victoria celor de la Cenad la Valcani, şi încă la scor, în vreme ce Găvojdia a conturat un scor de forfait la Iosifalău iar Bazoş a câştigat greu în final după ce oaspeţii au condus de două ori.

S-au marcat 99 de goluri în cele trei serii, gazdele lăudându-se cu 10 victorii şi 58 de goluri iar oaspeţii cu opt succese şi patru rezultate de egalitate, dintre care trei în Seria I, și anume prin Dacia Cărpiniş la Tricoul 1 Iunie, Sâmpetru Mare la Pobeda II şi Săcălaz la Unirea II, respectiv în Seria a III-a, Coştei la Tormac.

Scorul etapei l-a reuşit Millenium Giarmata II, în numai 45 de minute.

Dar iată detaliile, pe rând, de la nu mai puțin de 15 meciuri…

Timişul Urseni – AS FC Covaci 5-1 (2-0).

Județ: Timișul Urseni

”Județ”: Timișul Urseni

Au marcat: Florin Cădariu – 2, Vlăduţ Turdăşan, Adrian Uglea şi Cristian Chevereşan, respectiv Cosmin Ciublea.

Disputat în devans vineri după-amiază, jocul inaugural al rundei a consemnat victoria aparţinând gazdelor la un scor care ne scuteşte de alte comentarii. Succesul a fost dedicat managerului echipei, Marius Jurcuţ, care a avut nunta sâmbătă, iar jucătorii, la finalul meciului, i-au urat ”La Mulţi Ani!” şi ”Casă de piatră!”

Viitorul Sacoşu Turcesc – Topolovăţu Mare nu s-a disputat întrucât gazdele nu au avut poliţistul la teren, nici după timpul regulamentar prevăzut de regulament, iar arbitrii nu au dat ”undă verde” meciului, care probabil se va omologa, cu 3-0 pentru oaspeţi.

Şi tot ca o probabilitate, dacă lucrurile nu merg spre binele echipei în privinţa finanţării clubului de către primăria locală, gruparea din Sacoşu Turcesc se va retrage din campionat, după cum ne-a declarat antrenorul Tristian Koller. Totuşi, s-a jucat un meci amical iar gazdele au câştigat cu 4-2.

AS Boldur – Autoliv Lugoj 0-2 (0-1).

Au marcat: Cosmin Ripan (min. 10) şi Alexandru Turtă (min. 58).

În minutul 80, managerul echipei oaspete, Romeo Teslovan, a fost trimis în tribună pentru proteste. Iar după fluierul final al jocului, arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu jucătorului  Gheorghe Ilcău, de la Autoliv, pentru îmbrâncirea unui adversar mai violent.

Antrenorul jucător Florin Grozoni a folosit următorul unsprezece: Mureşan – Turtă, Ivaşcu, Coţolan, Stănilă, Szabo, Grozoni, Vieru, Gîrda, Ripan. Au mai intrat: Moruz şi Ilcău.

Tricoul 1 Iunie Timişoara – Dacia Cărpiniş 2-2 (2-2).

Au marcat: Adrian Creţu (min 5 – din lovitură de la 11 metri) şi Roland Ritter (min. 44), respectiv Liviu Zahorneanu (min. 2 din lovitură de la 11 metri şi 32).

Trupa veteranului Cristi Orha a condus de două ori dar a fost egalată de elevii pregătiţi de Ioan Neamţu, care în finalul partidei a ratat cele trei puncte prin Adrian Creţu.

AS Gloria Utvin – FC Jebel 2-4 (1-2).

Au marcat: Răzvan Ciobanu – o ”dublă”, Adrian Golgeu şi Alexandru Pop – câte un gol pentru învingători respectiv Mircea Gogoaşă respectiv Valentin Pleşcan.

Debut cu dreptul pentru antrenorul Teodor Petruş, care miercuri va juca restanţa din prima etapă cu Gloria Remetea Mare, de la ora 18.

Voinţa Valcani –Mureşul Cenad (foto jos) 0-4 (0-2).

Cenad

Au marcat: Bogdan Wilheim – trei goluri (min. 30, 60 şi 87) şi Constantin Pîrghie, care a deschis scorul în minutul 18.

Antrenorul Iosif Harkai a folosit următorii jucători: Andrei Covaciu – Gabriel Harkai, Claudiu Sep, Vasile Ilaş, Petru Danciu, Constantin Pîrghie, Norbert Toth, Radu Cristian, Alexandru Rusu, Samir Colompar şi Bogdan Wilheim. Au mai jucat: Denis Iancu şi Cristian Şchiopu.

Au lipsit: Cosmin Radu şi Denis Jivici, respectiv Vasile Cornuţ care se pregăteşte pentru nuntă, la sfârşitul săptămânii viitoare, mai precis sâmbătă 3 septembrie. Întregul lot de jucători a dedicat victoria antrenorului Iosif Harkai, care şi-a aniversat cele 55 de primăveri în ziua meciului şi i-a cântat ”La Mulți Ani!” la sfârşit.

AS Tormac – AS Coştei 2-2 (0-1). Au marcat: Rendo Bote (min 53 şi 73) pentru gazde respectiv Denis Lăzărescu (min 33) şi Ioan Gruin (min 84).

Real Dragşina – Gloria Moşniţa Nouă 1-2 (0-0). Autori golurilor:  Iosif Bisztriczky (min 51), Andrei Şerban (min 68) respectiv pentru gazde Florin Roşu (min 53).

Gloria Remetea Mare – Ripensia II Timişoara 1-3 (0-2). Trupa lui  Adrian Lupăşel a învins şi a reuşit primele trei puncte, Sebastian Khiper (min 42, din 11 metri), Alexandru Lazăr (min 45 din 11 metri) şi Denis Dan (min 77),au înscris pentru timişoreni,  iar gazdele au marcat din 11 metri în minutul 64.

Voinţa Iosifalău – Atletico Găvojdia 0-3 (0-0).

După ce în prima etapă a cedat surprinzător pe teren propriu în faţa celor de la Bazoş, una rece, a venit pentru Atletico şi una caldă în deplasarea de la Iosifalău.

Cele trei goluri pentru echipa pregătită de Adrian Rusu au fost marcate de: Andi Jupan (min. 50, 80) şi Vasile Chelariu (min. 83).

Vulturii Comloşu Mare – AS Carani 2-1 (1-0). Pentru băieţii lui Octavian Popescu au marcat: Ovidiu Harago (min. 35) şi Daniel Cofărea (min. 55) respectiv Vasile Palkovacs (min. 70).

Millenium Giarmata II – Inter Foeni 10-1 (joc întrerupt în minutul 46).

Au marcat: Sebastian Stoica – 3, Radu Domşa – 3, Alin Cenghel – 2, David Josu şi Mihai Olariu – câte un gol.

În mitanul secund, oaspeţii au intrat în numai 7 jucători pe teren iar după nici 30 de secunde un alt component s-a accidentat subit şi arbitrul a întrerupt jocul. Trupa lui Răzvan Leucă s-a distrat cu cei de la Foeni şi circul deja a început chiar din etapa a II-a în acest eşalon.

Unirea Jimbolia – Unirea Grabaţ 8-0 (4-0). Jocul a fost întrerupt în minutul 83, cinci jucători de la oaspeţi părăsind terenul de joc nemulţumiţi, după ce un coechipier, Ovidiu Soba, a fost eliminat în minutul 78 de arbitru Roman George, care a aşteptat trei minute şi a pus capăt meciului înainte de termen.

AS Bacova – AS Recaş 7-1 (2-1). Au marcat: Marius Florea – 3, Eugen Coca – 2, Vasile Bizău şi Armin Sulsz, respectiv golul de oanoare reuşit de Traian Ciobanu.

Mureşul Igriş – Unirea Tomnatic 2-4 (1-2).

Cele 4 goluri  pentru echipa pregătită de Toma Stoianov au fost înscrise de Alexandru Vlăduţi, autor al unui hat-trick, şi Claudiu Grigoraş, respectiv pentru gazde Emil Berculean şi Dan Muntean.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: