Acoperișul clădirii sediului AJF Timiș, avariat de vijelie. Daune și la Baza II. Omologări și sancțiuni de la Comisia de Disciplină

Clădirea care găzduiește sediul AJF Timiș a avut acoperișul avariat în cursul vijeliei care a curmat tragic vieți omenești duminică după-amiază în Timișoara și județul Timiș, așa cum daune s-au produs printre altele și la Baza II – UPT, gazdă luni a unuia dintre cele două meciuri jucate în Campionatul Municipal în ziua imediat următoare calamității abătute asupra vestului țării.

Iată câteva fotografii cu pagubele lăsate în urmă de vântul extrem de puternic dar și date legate de omologări ale rezultatelor unor partide și sancțiuni dictate de Comisia de Disciplină a AJF Timiș.

La capitolul omologări, în categoria ”Promoție”, partidele Spartak Gottlob – Meget Remetea Mare, Partoș – Denta 3-0 și Diniaș – Soca 3-0 au fost adjudecate de formațiile gazdă cu 3-0 la ”masa verde”, iar în faza județeană Timiș a Cupei României tot amfitrionii au avut succes de cauză fără joc, calificându-se în faza următoare, Voința Șandra – Unirea Jimbolia 3-0, vizitatorii având în schimb în dreptul lor și o amendă de 150 de lei, pentru neprezentare.

Rapid Săcălaz – Flacăra Parța a fost omologat cu 0-3, arbitrii consemnând în raport că organizatorii nu au asigurat paza în răstimpul regulamentar de 15 minute.

Cea mai mare suspendare din partea Comisiei de Disciplină a recepționat-o Daniel Gabriel Popa, de la Timișul Urseni, pentru lovirea violentă a arbitrului Manuel Pașca (Lugoj): 21 de etape și 250 de lei amendă.

Alexandru Bronț (Variaș) a fost suspendat pe 3 etape și penalizat cu 150 de lei, câte două etape de suspendare și 100 de lei amendă fiind retribuite lui Grigore Chiș (Atletico Liebling), Florin Căldare (Dacia Cărpiniș), Mihai Obreja (Bacova) și Alexandru Costinaș (Ripensia II), de la cluburi de liga a V-a, respectiv Constantin Popescu (Satchinez), din ”Promoție”.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + cinci =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: