Liderii juniori A de la ACS Poli pierd puncte doar pentru a doua oară în acest sezon: 1-1 la Hunedoara

După ce duminica trecută i-a trecut glonţul pe la ureche, impunîndu-se abia în ultimele minute, cu 2-1, în dauna mai modest clasatei LPS Banatul, echipa de juniori A de la ACS Poli Timişoara n-a mai adăugat puncte la potou, ci a decartat două pe final, în fieful ocupantei locului 9 în Seria 6.

Este doar a doua remiză stagională a elevilor lui Cristian Contescu, liderii remizînd 1-1 la FC Hunedoara, în etapa a XV-a a seriei sud-vestice, ceea ce prevesteşte un dificil duel ca între fruntaşe, duminica viitoare, acasă cu secund clasata Pandurii Lignitul.

Astăzi, la Hunedoara, golurile s-au marcat pe finalul reprizelor, mai întîi timişorenii punctînd în minutul 43, la o acţiune purtată de Artimon, Opriş şi Bărbuţ, care a ochit bara, din ricoşeu mingea parvenindu-i lui Stoichescu, pe fază din 8 metri. Era rezultatul unei dominări a bănăţenilor, gazdele apelînd doar la arma contraatacului.

Timişorenii şi-au creat multe ocazii dar n-au reuşit însă să-l depăşească pe mai scundul goal-keeper hunedorean, iar cum configuraţia jocului s-a schimbat la reluare şi în general ocaziile se răzbună, trăznetul a căzut în ultimele clipe.

Lăsîndu-se dominaţi iar Bărbuţ văzîndu-se izolat în bandă, cu sporadice incursiuni ofensive, cei de la ACS Poli au mai periclitat buturile amfitrionilor prin Ardelean, de la 6 metri, cu o reluare peste poartă, însă s-au văzut egalaţi în minutul 88, ca urmare a unui contraatac finalizat cu şut, la care acelaşi Ardelean a comis henţ în suprafaţa de pedeapsă. Penalty şi 1-1.

ACS Poli a remizat duminică de la 12 pe terenul pe alocuri băltit al Hunedoarei prin Gîrlea – Artimon, Bocşan, Ştirbu, Todorov – Opriş, Duţu, Mihali, Bărbuţ – Ciobanu şi Stoichescu, mai intrînd Ardelean, Popa şi Cosovanu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: