ACS Carani – ACS Dumbraviţa 0-3 (0-1)

ACS Dumbrăvița a practicat și astăzi cu succes disputarea unui meci în condiții de deplasare, de astă dată depășind o divizionară ”D”, împotriva căreia a marcat la mijlocul reprizei I, după o oră de joc respectiv pe final.

Așadar, după victoria cu ACS Poli de sâmbăta trecută, 1-2 pe ”Electrica”, echipa lui Sorin Bălu a jucat un nou meci amical, de această dată astăzi de la ora 16 la Carani, cu echipa din localitate, din Divizia D Timiș, pe care a întrecut-o cu un scor de forfait. Cele trei goluri au fost marcate de Albert Voinea (min. 24), Dacian Bîrză (min. 59) şi juniorul Emanuel Jinga (min. 89).

Următorul meci de verificare pentru nou-promovata în Liga 3 din Dumbraviţa este programat vineri de la ora 15, cu CSM Şcolar Reşiţa, și acesta în deplasare, cu o săptămână înaintea startului în retur, programat pentru alb-verzi la Ghiroda. Iar Carani va juca un alt amical tot acasă, sâmbătă de la ora 12 cu cei din Sîntana (județul Arad).

Au jucat formaţiile…

ACS Carani: Rădulescu – Ionescu, Ştreango, Morariu, Fridrich, Petri, Salhi, Berivoescu, Schinteie, Kayongo, Livan.

Antrenor: Cosmin Stan. Au mai intrat: Bura-Kot, Precup și Sabău. Pe bancă, Trifon. Postolache şi Pistriţu nu au jucat din motive de sănătate.

ACS Dumbrăviţa: Robert Miklos – Soare, Telescu, Podină, Boancă, Birău, Stancu, Briciu, Nanu, Voinea, Silaghi.

Antrenor: Sorin Bălu. Au mai intrat: Smaranda – Jinga, Udrea, Ştefan, Bîrză. Nu au jucat Gălan, Rus şi Poparadu, fiind învoiţi.

Au arbitrat: Cristian Chifan – Alimpe Velcotă şi Gheorghe Hegheduş.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = noua

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: