ACS Dumbrăvița ia avans în prima jumătate de oră, Timișul Șag e egalată acasă pe final dar va juca finala județeană pe ”Dan Păltinișanu”

După ce meciul inaugural al etapei a 28-a în Divizia D Timiș s-a jucat vineri seară, ACS Murani – Cocoșul 1-1 (1-0), cea de-a 11-a rundă din returul ligii a patra a continuat astăzi de la ora 11 cu partidele pe teren propriu ale primelor două clasate, liderul câștigând după ce s-a desprins în primele 27 de minute iar urmăritorii fiind egalați pe final de CS Unirea, ceea ce a mărit cu atât mai mult decalajul între fruntașe. Așa încât ACS Dumbrăvița poate anticipa deja destuparea în avans și câtuși de curând a șampaniei campioanei, cu vedere spre baraj…

Sâmbătă 12 mai s-au disputat așadar două jocuri de la ora 11, urmând ca alte cinci să aibă loc pe seară.

Iar cu excepția remizei smulse în prelungiri la Deta, este pentru prima oară din etapa a XV-a ca alb-verzii lui Sorin Bălu să triumfe doar la limită.

ACS Dumbrăviţa – Voinţa Maşloc 2-1 (2-0): Robert Szalkai 5, Dan Silaghi 27 – Alexandru Rus 55.

ACS Dumbrăvița: Miklos – Soare, Telescu, Gălan, Szalkai – Stancu – Briciu, Centea, Nanu, Răzvan Rus – Silaghi.

Au mai jucat: Bîrză, Filimon, Pecarov, Ștefan.

Voința Mașloc: Amarinei – Șchiopu, Predescu, Gabără, Petri, Ignea, Gălețan, Glodean, Ciobanu, Rus, Crișanov.

A mai jucat și unica rezervă, portarul Raul Petrar, dar în câmp.

Remiză în schimb în disputa de la care vom reveni cu cronica și galeria foto: Timişul Şag – Unirea Sânnicolau Mare 2-2 (1-1).

Rareș Anghel a egalat pentru secund clasați în minutul 39 iar Denis Bud a preluat conducerea tot spre finele reprizei, dar a celei de-a doua, în minutul 82, după ce Andrei Cărpinișan deschidea scorul pentru oaspeți în minutul 14, Robert Pînzaru egalând pentru vizitatori în minutul 89, cu prima sa atingere a balonului. Iar la bare a fost 2-3 după un joc chiar foarte bun.

Și o veste bună pe de altă parte pentru cei din Șag, pe planul Cupei României, a cărei finală județeană cu Fortuna Becicherecu Mic o vor disputa pe arena ”Dan Păltinișanu” la o dată și oră ce vor fi stabilite marți într-o reuniune cu delegații protagonistelor.

Primele rezultate din runda 28, clasamentul actualizat și programul etapelor 28-29, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: