ACS Dumbrăvița îl preia pe Podină, a doua despărțire în două zile de ACS Poli, după Popovici

Pierderea unora, bucuria altora. Fundașul lateral Cristian Podină, crescut în Centrul de copii și juniori de la arena ”Dan Păltinișanu”, a fost cooptat în lotul nou-promovatei în eșalonul terț ACS Dumbrăvița, după ce n-a mai rămas în planurile noului antrenor al retrogradatei ACS Poli, Ștefan Nanu. În urma despărțirii ieri de Alexandru Popovici, care nu se mai simțea în largul său la secund divizionara timișoreană, astăzi a urmat cea de Podină.

Retrogradata din Liga 1, care a primit cele mai multe goluri în primele 5 etape ale noului campionat în eșalonul secund, 15, așadar în medie câte 3 pe meci, ocupând momentan un loc de retrogradare în Liga 2 cu numai 4 puncte din 15 posibile, s-a despărțit de unul dintre fundașii săi, Cristian Podină, crescut în ”pepiniera” celor de la ”Dan Păltinișanu” și care a fost preluat sub formă de împrumut de dumbrăvițenii nou-promovați în Liga 3, neînvinși după primele două runde din seria vestică.

Continuă așadar plecările de la ACS Poli chiar și după începerea acestui tur de campionat, despărțirea de fundașul lateral Străuţ, consemnată în perioada cu Ionel Ganea la cârmă, fiind completată la începutul acestei săptămâni de ieșirea din rânduri a lui Alexandru Popovici (foto, mai sus) și de trimiterea lui Podină la plimbare, trecut sub formă de împrumut la ACS Dumbrăviţa, contrar spuselor noului antrenor principal Ștefan Nanu în legătură cu predilecția sa întru a se axa pe jucători tineri.

ACS Poli, care a primit cel puțin două goluri meci de meci în primele 5 runde, patru la Constanța, două acasă cu Dacia Unirea Brăila, din nou 4 și în Bihor, două pe ”Dan Păltinișanu” cu Ripensia – pe care a învins-o ca unică victorie în cont, și trei sâmbătă la Timișoara cu UTA, va juca sâmbătă la 11 la Clinceni, cu Academica, iar în etapa a VII-a va primi vizita Sportului Snagov, întâlniri așadar cu primele două clasate.

Retrogradata din Liga 1 se va muta începând de joi pe stadionul Electrica în ceea ce privește pregătirea jocurilor oficiale, urmând a găzdui meciurile din Liga 2 pe arena ”Dan Păltinișanu”. ACS Poli ar fi jucat astăzi conform programării inițiale un meci amical cu Centrul Național de Pregătire, în schimb viitor sparring-partner miercuri de la ora 10 pentru ASU Politehnica.

Dumbrăvițenii întăriți cu Podină vor juca pe teren propriu vineri de la ora 17, în etapa a III-a din Seria a IV-a în Liga 3, cu nou-promovata CS Ocna Mureș, din județul Alba, alb-verzii timișeni ocupând momentan locul 4, neînvinși, între cele 6 formații care n-au pierdut în primele două etape.

Clasamentele și programul viitor în Liga 2 și C4, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = saptesprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: