ACS Dumbrăvița lasă puțin să treacă ploaia și începe pregătirile după sfertul academic, cu 28 de jucători

Doar precipitațiile au complicat până acum însoritul program estival al campioanei la pas a Diviziei D Timiș, ACS Dumbrăviţa, promovată mai apoi de aceeași manieră în Liga 3, însă doar în mică măsură a deviat ploaia programul alb-verzilor de lângă Pădurea Verde, lansați în această seară în pregătirile de vară.

Timișul oferă așadar seriei vestice a Ligii 3 o altă nou-promovată, ACS Dumbrăvița demarând într-un efectiv extins antrenamentele în vederea participării la sezonul 2018-2019 în C4, competiție în care antrenorul ”verzilor”, Sorin Bălu, bifa reușitele clasărilor pe locul secund la mijlocul acestui deceniu la cârma celor din Becicherecu Mic.

Astăzi de la ora 18:30, cu 15 minute întârziere față de programul inițial, dat fiind ploaia care a udat startul pregătirilor de vară, nou-promovata din Dumbrăviţa a sunat adunarea sub comanda lui Sorin Bălu şi Călin Mada, alinierea la start efectuându-se în număr mare, nu mai puțin de 28 de jucători răspunzând prezent.

Iar timișenii nu stau mult pe gânduri, antrenamentele din aceste zile fiind completate săptămâna aceasta de un prim meci amical, programat la Sîntana, în județul Arad, deja sâmbătă de la ora 11. Iar apoi, de miercuri, nou-promovații vor intra în cantonament pe plan local.

Până una alta, au răspuns prezent convocării Miklos jr., Ureche, Soare, Sofronea, Telescu, Gălan, Ştefan, Rus, Stancu, Briciu, Centea, Nanu, Filimon, Bîrză, Silaghi, Pecarov, Todor, Putnic, iar ca nou veniţi Liuba, de la CSM Școlar Reşiţa, Arghilean (Orţişoara), Pop (ACS Poli), Barbu (Strehaia), Udrea (Cugir), Bălăuţă (Jiul), Popescu (Pandurii), Murariu şi Şofran – ambii de la Electrica, respectiv Andreşoiu, de la Tricoul 1 Iunie.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ trei = 11

 


Alte articole legate de acest subiect: