ACS Dumbrăvița și Timișul continuă umăr la umăr în ”D” Timiș. Succese cu două avans

ACS Dumbrăvița a primit în această după-amiază întâiul gol după 9 etape respectiv după aproape o jumătate de an, de la succesul cu 2-3 repurtat la Orțișoara pe 28 octombrie 2017, dar ”verzii” lui Sorin Bălu au izbutit totuși să întoarcă după pauză scorul meciului acasă cu nou-promovații din Tomnatic, înscriind tot de 3 ori și păstrându-și șefia ierarhiei înaintea ultimelor 12 etape din campionat, cea de astăzi fiind reprogramată după amânarea de acum două săptămâni și jumătate.

Liderului i-a suflat în continuare în ceafă campioana de toamnă CS Timișul Șag, menținută la egalitate de puncte prin succesul în deplasare tot din această rundă a XX-a, din a treia zi de Paști.

Fruntașa pe 2018, care prelua șefia tocmai după duelul direct la vârf acasă cu Timișul din prima rundă în noul an, în urmă cu exact o lună, pe 10 martie, s-a impus și astăzi pe tere propriu tot la două goluri diferență, precum la vremea respectivă. Implicit, al cincilea succes din tot atâtea apariții, însă și întâiul gol primit în ”D” după 164 de zile…

ACS Dumbrăviţa – Unirea Tomnatic 3-1 (0-1): Florian Ardelean 60 – autogol, Laurențiu Telescu 71, Cristian Gălan 85 – Marius Antemie 38.

ACS Dumbrăvița: Miklos – Soare, Telescu, Gălan, Ștefan, Rus, Briciu, Stancu, Nanu, Bîrză, Silaghi.

Au mai jucat: Șofronea, Filimon, Oancia și Centea.

Rezerve: Puiu, Pecarov și Scrob.

Unirea: Ciocani – Antemie, Ardelean, Doda, Oros, Marius Sîrbu, Timofte, Pătrașcu, Nemițeanu, Piloiu, Florin Sîrbu.

Au mai jucat: Moricz și Naidin.

Rezerve: Handolescu, Popaluca, Țermure și Kovacs.

Campioana de toamnă se ține așadar scai de alb-verzii Dumbrăviței, CS Timișul semnând al patrulea triumf consecutiv prin a înregistra a doua victorie la zero în deplasare în campionat în 2018…

Gazda din Periam n-a contat însă astăzi de la ora 17 pe mai mulți titulari, Ulmet, Costândana și Neagoe cu responsabilități la serviciu, iar Drăguș, Olteanu și Ologu, accidentați. pe Când oaspeții îl au ”detașat” pe un front paralel pe antrenorul Iulian Muntean, totodată asistent al lui Ciprian Urican la secund divizionara Ripensia,

Avântul Periam – CS Timişul Şag 0-2 (0-1): Denis Bud 30, Alexandru Vlăduți 65.

Avântul: Mirodone – Cătălin Filip, Fibișan, Văcaru, Totorean, Mager, Cioică, Ciobănică, Forghici, Iulian Filip, Mariș.

Au mai jucat: Toma, Petric și Ușvat.

CS Timișul, fără Cosmin Bogdan, accidentat, a început cu 11-le: Burtic – Artimon, Bobu, Damian, Palade, Costescu, Roșu, Butura, Denis Bud, Cornel Bud, Vlăduți.

Au mai jucat: Ciherean și Anghel.

Rezerve: Racoceanu, Rațiu și Buruiană.

Rezultatele rundei de astăzi din Divizia D Timiș, clasamentul actualizat și programul etapei a 23-a, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: