ACS Ghiroda începe deplasarea în 10 jucători, cu rezerva de portar Barbu vârf de atac: 1-0 ACSO Filiași

Nou-promovata timișeană în C4 a abordat penultima sa reprezentație în actualul campionat prin a alinia la start în Dolj numai 10 jucători, dintre care 2 portari, unul reprofilat atacant, ACS Ghiroda încheind a treia sa apariție în retur fără a înscrie: ACSO Filiaşi – ACS Ghiroda 1-0 (1-0). Bănățenii sunt obligați săptămâna viitoare să se reabiliteze după prezența pe unde scurte din Oltenia, cu ocazia deplasării finale în Valea Domanului…

Probleme, probleme pentru gruparea promovată în 2017 în eșalonul trei al așa-zis fotbalului românesc. Deplasarea efectuată la Filiaşi a lăsat de dorit pentru gruparea ACS Ghiroda în această după-amiază de la ora 18, trupa lui Vlad Bura abordând jocul în 10 jucători, da, în 10 jucători, patru fiind suspendaţi, și anume Neamţu, Baranyi, Popa şi Totic, iar alţi cinci bolnavi, Matiş, Dincă, Pop, Lazăr şi Hotca.

Antrenorul Vlad Bura a fost nevoit să apeleze în deplasarea din etapa a 28-a la doi portari, unul dintre ei, cel de rezervă, Barbu, jucând vârf şi etalând chiar anumite calităţi, dar și la juniorul debutant ca titular Nicolae Holovcici.

Iar după ce în minutul 20 Berivoescu a scăpat singur spre poarta adversă și a trecut şi de goalkeeper, fiind faultat, fără a se acorda lovitura de la 11 metri, a urmat golul gazdelor, marcat două minute mai apoi de Cătălin Dinu: 1-0.

Chiar şi în 10 pe tot parcursul meciului, vizitatorii puteau înscrie dar și ratările sunt parte a fotbalului, mult mai mult decât abordarea jocului în zece, o anomalie…

Vlad Bura a folosit următorii jucători: Markos Gakos – Marius Semeniuc, Lucian Gavriluţă, Rareş Mureşan, Andrei Popescu, Nicolae Holovcici, Cosmin Saizu, Cosmin Mancaş, David Berivoescu şi rezerva de portar Raul Barbu.

Vlad Bura ne-a declarat: ”Chiar dacă am evoluat tot meciul în 10 jucători, din lipsă de efectiv, cu doi portari în teren, iar unul a jucat vârf, este vorba de Barbu, am făcut un joc bun, organizat. Nici ocaziile de gol nu au lipsit, puteam să ne întoarcem cu o victorie dacă eram puţin mai atenţi. Sunt mândru de aceşti băieţi care au făcut deplasarea, dar situaţia în care am fost este una ruşinoasă pentru un club cu pretenţiile Ghirodei!”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: