ACS Ghiroda, intrată deja în vacanță din 0-0 în 0-0. Stop seriei de succes a Reșiței

Nou-promovata ACS Ghiroda este prima participantă în Seria a IV-a din Liga 3 care a încheiat deja aparițiile din turul campionatului, odată cu fluierul final al partidei găzduite astăzi de la ora 14 în penultima rundă a sezonului de toamnă, și încheiată cu un rezultat identic celui înregistrat sâmbăta trecută tot pe arena ”Emilian Pavel”: 0-0 și cu CSM Școlar Reşiţa.

Pe de-o parte, prin prisma calibrului, aspirațiilor și seriei pozitive recente a vizitatorilor din această după-amiază din Valea Domanului, ACS Ghiroda se poate declara mulțumită că n-a pus punct cu o înfrângere reprezentațiilor din întâiul tur de campionat la nivelul Ligii 3, dar dintr-o altă perspectivă, luând în calcul cele 17 goluri înscrise de galben-albaștri în chiar primele 5 etape ale acestei campanii, nou-promovații se și întreabă cum de s-a evaporat inspirația lor în preajma porților adverse, dat fiind că elevii lui Paul Codrea n-au mai scuturat plasa în ultimele trei runde.

Așadar un nou rezultat alb de egalitate semnat de timișeni pe teren propriu, în faţa unui adversar de temut, aspirant la promovare, după ce sâmbăta trecută ACS Ghiroda ținea piept celor de la ACSO Filiași. După cum a decurs jocul, rezultatul duelului din etapa a XIV-a a fost unul echitabil, mai puțin convenabil cărășenilor, aliniați lângă Timișoara după un șir de victorii cu 4-1 acasă cu CS Millenium Giarmata, 1-0 în județul Arad cu Șoimii Lipova și 2-0 pe teren propriu cu ”satelitul” Craiovei.

Ambele formații și-au creat ocazii de a deschide scorul, Damir Totic ratând în două rânduri bune oportunități, la fel cum din tabăra timișenilor au mai fost risipitori și Baranyi respectiv Saizu.

Spre final, gazdele și-au manifestat și nemulţumirea față de unele decizii ale arbitrilor, mai întâi în minutul 74, când Mancaş a fost faultat grosolan, cu talpa pe tibie, fiind nevoit să părăsească terenul, accidentat, fără ca împărțitorul dreptății să aplice o sancţiune, iar apoi în minutul 88, la eliminarea lui Baranyi pentru două cartonașe galbene, comentată și de antrenorul său.

Paul Codrea, antrenor principal al amfitrionilor, a remarcat după remiza albă că ”a fost un meci bun din partea noastră, băieţii s-au dăruit, au avut multă voinţă, dar ocaziile pe care le-am creat au fost risipite prea uşor. Lipsa experienţei competiționale s-a dovedit a fi mai crudă cu noi. Dar pot spune că sunt mulţumit de rezultat, ţinând cont de adversarul pe care l-am întâlnit astăzi. Am avut un arbitraj ciudat, mai ales al unuia dintre asistenţi, căci în faţa sa Mancaş a fost faultat grosolan cu talpa pe tibie, fără a se aplica nici o sancţiune jucătorului vinovat. Iar Baranyi a fost eliminat foarte uşor, nici la un meci de copii nu poţi lua o asemenea decizie! Dar repet, sunt mulţumit de rezultat. Vom intra în vacanţă şi vom vedea mai departe cum ne vom mobiliza în returul de campionat…”

Ca bilanț acasă în tur, ACS Ghiroda a înregistrat linia de clasament 8 3 3 2 17-12 12 puncte. Timișenii stau în runda finală a turului, din weekend-ul viitor, dat fiind numărul impar de competitoare în întrecere. Etapa viitoare, un duel pe arena ”Mircea Chivu” între egalele la zero ale nou-promovatei din ”D” Timiș în aceste ultime două partide, elevii lui Daniel Oprița primind vizita lui ACSO Filiași.

*

ACS Ghiroda: Contra – Popescu, Gavriluţă, Constantin Popa, Mancaş, Saizu, Totic, Centea, Burdeţ, Hotca, Baranyi.

Au mai jucat: Pop, Niţă, Ciobanu, Firuţ.

Pe bancă: Murariu şi Eperieş.

CSM Școlar Reşiţa: Zimmermann – Iova, Bactăr, Dulap, Liuba, Breşneni, Vaştag, Szijj, Poiană, Negoescu, Velcotă.

A mai jucat: Beloescu.

Pe bancă: Petruţi, Bloju, Doda, Vilcinschi, Costin.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: