ACS Ghiroda, unica eliminată dintre oaspeți în Cupa României pe Timiș: după prelungiri, la Deta. Programul sferturilor: 3 din afara Diviziei D

Formațiile vizitatoare și-au luat partea leului în optimile de finală disputate după-amiază în turul 3 al fazei județene Timiș din ediția 2017-2018 a Cupei României, dar tocmai liderul Diviziei D, ACS Ghiroda, n-a obținut calificarea în condiții de deplasare, ca situație unicat. Dar iată rezultatele şi marcatorii din jocurile cu caracter eliminatoriu de la ora 17, precum și țintarul sferturilor de finală, în care se regăsesc 3 formații din eșaloane inferioare nivelului 4.

AS Coşteiu – AS Bacova pare a urma să se decidă la ”masa verde”, după ce gazdele nu au asigurat asistenţa medicală. Arbitrul întâlnirii, Cosmin Ripan, nu a dat ”undă verde” meciului întrucât medicul nu a sosit la terenul de joc în sfertul academic, așa încât vizitatorii din Bacova se anunță a fi sfert finaliști grație unui succes cu 0-3.

Flacăra Parţa – Voinţa Maşloc 1-4 (0-2).

Iată așadar că Flacăra nu a mai repetat bunul joc din etapa precedentă, băieţii lui Adrian Şeţu reuşind în schimb să înscrie de două ori până la pauză, prin Flavius Glişa în minutul 27 şi Alexandru Rus (min. 43). Ceva mai înainte, în minutul 10, oaspeţii ratau o lovitură de la 11 metri prin Ovidiu Glodean.

În mitanul secund, gazdele au redus din diferenţă prin Gheorghe Pais, dar vizitatorii au mai reuşit alte două goluri, prin Dan Poeană (min. 70) şi Flavius Glișa (min. 83), acesta semnând ”dubla” iar Voința calificându-se astfel direct în semifinale, întrucât în etapa următoare va sta, conform programării.

AS Carani – Pobeda Dudeştii Vechi 4-7 (1-4).

Au marcat pentru divizionarii D calificați în sferturi Fabian Novac în minutele 5, 16 și 21, Adelin Oboroceanu (min. 40), Claudiu Velciov (min. 60), Eugen Ciocan (min. 63) şi Marius Sîrbu (min. 81), gazdele reducând din handicap când cărțile erau deja făcute prin Iulian Şuleap în minutele 76 şi 86 – din lovitură de la 11 metri, după ce mai transforma o alta și în minutul 20, respectiv Alexandru Neagu în minutul 74. Majoritatea jucătorilor folosiţi de ”bulgarii” lui Daniel Vasilcin în acest meci au provenit de la echipa a doua.

Unirea Jimbolia – Unirea Sânnicolau Mare 1-2 (1-0). Au marcat pentru învingători Tomas Cozma (min. 76) şi Dragan Bataneaţ (min. 78) respectiv Marius Ţăranu pentru gazde, în minutul 11, deschizând scorul.

Chiar dacă gazdele au condus timp de 65 de minute, trupa lui Nicolae Căprărescu a întors totuși rezultatul în două minute din ultimul sfert de oră şi s-a calificat în faza următoare evitând reprizele de prelungiri. În minutul 80, jucătorul Liviu Băltăcescu a fost eliminat de arbitrul Alexandru Maxim, pentru injurii. Şi maseurul oaspeţilor, Florian Lascu, a fost trimis în tribună după numai 25 de minute de la fluierul de început al jocului, pentru proteste. Iar în sferturi Unirea va da piept cu Pobeda Dudeştii Vechi, într-un alt duel din vestul județului nostru.

ASO Deta

ASO Deta

Singura grupare gazdă care a jubilat astăzi a fost ASO Deta…

ASO Deta – ACS Ghiroda 4-2 (2-2, 1-2). Au marcat: Cosmin Jarcalete (min. 25, 65, 95) şi Cosmin Goia (min. 114), respectiv Sebastian Budur (min. 10) și Cosmin Mancaş (min. 34).

Liderul ligii a patra timișene a condus de două ori până la pauză dar Jarcalete a egalat de fiecare dată, decisiv spre mijlocul părții secunde. Egalitate la doi după timpul regulamentar de joc dar câte un gol pentru ASO Deta în fiecare din reprizele de prelungiri, Jarcalete semnând chiar ”tripla”. Reprizele de prelungiri au adus însă și eliminări, în ambele tabere, și anume Constantin Popa în minutul 115 respectiv marcatorul Cosmin Goia în minutul 119, pentru acumularea de cartonaşe galbene, acordate de Costel Dobrișan.

Și încă o calificare la pas… Şoimii Pesac – Voinţa Biled 1-5 (0-4). Au marcat: Eduard Butoi (min. 15), Cornel Mihalache (min. 47 şi 55), Gabriel Drăguş (min. 59) şi Dragan Paulevici (min. 90) respectiv Cătălin Paconschi (min. 72).

Sferturile de finală se vor disputa pe 9-10 mai de la ora 17,30, după cum urmează: AS Bacova – Voinţa Biled, Pobeda Dudeştii Vechi – Unirea Sânnicolau Mare și Voinţa Şandra – ASO Deta. Echipa Voinţa Maşloc va sta, având deja biletele pentru semifinale.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: