ACS Poli, întrecută din prima parte pe „Dan Păltinişanu” şi rămasă pe final în 10: 0-2 cu locul 4 în seria estică, FC Botoşani

Pe un stadion „Dan Păltinişanu” ca şi gol, cu mici pîlcuri de susţinători la cele două tribune şi o micuţă galerie în peluză, ACS Poli Timişoara s-a văzut condusă cu 0-2 la pauza amicalului de sîmbătă după-amiază, cu 6 zile înaintea debutului în retur, la Arad, de către ocupanta locului 4 în Seria Est a aceluiaşi eşalon secund.

Nicu Boldea n-a mai înscris în amicalul de sîmbătă 2 martie de pe Dan Păltinişanu, ACS Poli Timişoara - FC Botoşani 0-2 (0-2)

Deşi au dominat uneori categoric în cursul părţii secunde, pe care au început-o cu 4 piese noi, spre deosebire de oaspetea CS FC Botoşani, care a aliniat o garnitură complet diferită la reluare, timişorenii n-au izbutit să reducă din handicap, ba din contră, rămînînd în inferioritate numerică din minutul 79, cînd Alin Şeroni a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben, după ce în prima repriză era cruţat doar cu aceeaşi culoare, la o altă intervenţie neregulamentară.

A fost în cele din urmă 0-2 (0-2) în primul meci disputat de timişoreni, echipaţi astăzi în negru, pe „Dan Păltinişanu” în 2013. Elevii lui Velcea, Stoicov şi Petruescu au fost cei cu ratările în prima parte, cînd lovitura de cap expediată de Ovidiu Petre a fost scoasă de sub bară în minutul 16 iar capul lui Şeroni a fost deturnat în minutul 43, în replică, oaspeţii pregătiţi de Cristi Popovici taxînd de două ori în ultimul sfert de oră al primului mitan.

În faţa a circa 200 de spectatori, inclusiv a unei mici galerii timişorene, cei care s-au bucurat au fost ocupanţii locului 4 în Seria Est, CS FC Botoşani, care, cu linia de clasament 12 7 1 4 17-12 22 puncte, se află la 3 lungimi de barcă în urma liderului Sportul Studenţesc.

George Cîrjan a marcat de două ori în nici 5 minute, mai întîi în minutul 33, şutînd din colţul careului mare, din dreapta, la colţul lung, iar apoi în minutul 36, după un un-doi cu Patache, „lat” pe mijloc: 0-2 la pauză.

Vali Velcea şi Cristi Popovici au apelat la înlocuiri în partea a doua, în care Szekely, Bălace, Trandu şi Bărbuţ au împrospătat de la pauză compartimentele ofensive iar ceilalţi 4 componenţi ai rezervelor gazdelor au intrat după minutul 70, în vreme ce oaspeţii au apelat la un alt <11>.

ACS Poli Timişoara: Eduard Pap – Florin Nohai, Aleksandar Petrovic, Alin Şeroni, Sacir Redjepi, Ovidiu Petre, Petre Goge, Adrian Poparadu, Florin Nanu, Nicu Boldea, Mihai Dina,

Au mai intrat în repriza secundă portarul Valentin Coca, în minutul 80, iar de la pauză Szabolcs Szekely, Silviu Bălace, Răzvan Trandu şi Cristian Bărbuţ, mai apoi Cristian Bocşan şi Marco Enciu prinzînd ultimele 10 minute, după ce Caius Lungu era introdus pentru a mai fi testat în ultimele 20 de minute, în locul lui Nanu.

CS Botoşani: Dani Vlad – Andrei Poverlovici, Andrei Lozneanu, Vali Bordeanu, Andrei Patache, Gabriel Vaşvari, Marius Croitoru, Cătălin Vraciu, Istvan Fulop, George Cîrjan, Cristi Gafiţa.

Au mai intrat în repriza secundă, de la pauză, Vasile Curileac – Ciprian Dinu, Ionuţ Ursu, Andrei Ţepeş, Alin Ignea, George Taban, Florin Axinte, Paul Păcurar, Casian Maghici, Gabriel Boghian, Attila Hadnagy.

Arbitri: Sorin Tarcea – Flavius Damaschin, Călin Radosav.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la ACS Poli, întrecută din prima parte pe „Dan Păltinişanu” şi rămasă pe final în 10: 0-2 cu locul 4 în seria estică, FC Botoşani

  1. andrei botoșani spune:

    felicitări domnule ziarist reportajul este corect sunteți singurul ziar care ați scris de noi vreau poza cînd maseorul mă încalzește poli are un stadion minunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: