ACS Poli, 7-0 (5-0)

Un nou meci amical pentru cei de pe ”Dan Păltinișanu” și tot în compania unei echipe din Campionatul Municipal Timișoara, o nouă victorie la scor pentru retrogradata din Liga 1: ACS Poli Timişoara – Electrometal Timişoara 7-0 (5-0).

În prima decadă a lunii viitoare demarează o nouă ediție a Ligii 2, a treia pentru ACS Poli după parcursul din 2012-2013 și 2014-2015, dar momentan, încă în prima decadă din iulie, Ionel Ganea testează în continuare potențiali recruți, așa cum a fost și astăzi, cu ocazia unui nou meci de pregătire cu o formație din eșalonul șase.

Astfel, au jucat pentru noii secund divizionari și Mihnea Vlad, un fundaş în vârstă de 18 ani de la Oțelul Galați, Florin Dumbravă, un fundaș stânga în vârstă de 23 de ani, de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Cezar Bosânceanu, un mijlocaș cu vârsta de 20 de ani de la Foresta Fălticeni, dar și Bogdan Varodi, un mijlocaș stânga de 21 de ani, de la FC Botoșani, sosit de la Sănătatea Cluj. Pe de altă parte s-a renunțat în schimb la Mădălin Mureșan, aflat inițial în pregătiri, iar astăzi nu au fost folosiţi Lucian Oprea și Radu Motreanu, din motive medicale.

Adversarul de astăzi, ocupant al locului trei în Seria a II-a din Campionatul Municipal, eșalon șase local, a fost întărit cu jucători de la alte echipe, ca de exemplu Paul Burtic, Alin Crișanov, Adrian Ganea sau Cristian Daminuță, iar jocul s-a disputat pe terenul doi al complexului ”Adrian Stoicov” de la ora 10:30, pe ploaie.

În minutul 11, ultima achiziție, Dorin Codrea, sosit de la CS Millenium Giarmata, l-a învins pe Paul Burtic cu un șut la vinclu de la aproximativ 18 metri: 1-0. Prim gol dintr-o suită de șapte…

Căci deja în minutul 16 blondul Denis Haruț l-a semnat pe cel de 2-0, iar așa cum a reuşit şi în meciul inaugural al seriei amicalelor, cu cei din Chişoda, Octavian Drăghici a transformat în minutul 29 o lovitură de la 11 metri, în urma unui fault asupra lui Sebastian Velcotă.

Același Drăghici a reuşit ”dubla” şi a majorat scorul la 4-0 iar Haruţ nu s-a lăsat mai prejos, reuşind la rândul său ”dubla” cu 10 minute înainte de pauză, scor conform celor derulate pe teren: 5-0.

La reluare, la Electrometal au intrat jucători de la ACS Poli, precum portarul Mario Contra dar și David Pop, Nicolae Jula, Harald Fridrich și Cristian Pădurariu, iar după numai zece minute scorul a luat și mai mari proporţii prin reuşita lui Ikong, care s-a bucurat foarte tare pentru reuşita sa cu capul. Ultimul gol a fost marcat cu zece minute înainte de final de Cosmin Bîrnoi iar astfel ACS Poli a reuşit un sec 7-0 cu o echipă improvizată din liga a VI-a. De notat și evoluţia bună a celor de la ACS intrați împotriva propriei tabere, și în primul rând a portarului Mario Contra, care a avut nu mai puţin de patru intervenţii salvatoare a unor goluri ca şi făcute, încasând doar alte două.

Antrenorul Ionel Ganea i-a utilizat în repriza întâi pe Curileac – Savin, Alin Mutu, Melinte, Podină – Artean – Mrkela, D. Codrea, Haruț, Velcotă – Drăghici, iar în repriza secundă pe Smaranda – Străuț, Basic, Bocșan, Dumbravă – Ikong, Mihnea  – D. Filip, Bîrnoi, Varodi – Golda şi  Bosânceanu, intrați pe parcurs.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: