ACS Poli, două amicale scurte cu formații din județ înaintea plecării în cantonament

ACS Poli s-a impus în cele două amicale scurte pe care le-a disputat la Periam, cu o zi înainte de plecarea în cantonamentul de la Brașov. Timișorenii au trecut cu 3-1 de CS Avântul Periam, pentru ca în a doua mini întâlnire scorul să fie 9-0 pentru elevii lui Ionuț Popa. Acesta a folosit două formații diferite,

Prim-divizionara a jucat două amicale de 35 de minute la Periam, înainte de plecarea în cantonament. Primul meci scurt a pus față în față gazdele de la CS Avântul Periam și ACS Poli și s-a încheiat 1-3. Drăghici a deschis scorul în disputa cu formația din Divizia D Timiș, Šoljić a mărit diferența, Ițu a făcut 1-2 din penalti, iar același Drăghici a stabilit scorul final.

CS Avântul Periam: Zubaşcu – Filip, Petric, Fibişan, Totorean, Lobonea, Toma, Raul Iţu, Olteanu, Hulbăr (min 19, Toader) şi Ghinea.

Antrenor Sorin Cîtea.

Ionuț Popa i-a folosit pe: Smaranda (min. 20, Curileac) – Străuț, Bocşan, Şeroni, Covalschi, Šoljić, Croitoru, Bîrnoi, Ciucur, Drăghici, Velcotă.

Foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

După ce în repriza cu Periam, Ionuț Popa miza pe nou-veniții Covalschi și Ciucur, pentru duelul cu Șoimii Pesac, din liga a 6-a, i-a folosit pe alți patru: Crețu, Țigănașu, Melinte și Vașvari.

A fost 9-0 pentru formația de pe Bega, cu goluri marcate de Pădurariu (2′, 12′, 31′), Mailat (4′, 10′, 20′), Oprea (11′), Vaşvari (22′) și Artean (35′).

ACS Poli: Curileac (min 20, Smaranda), Crețu, Haruț, Melinte, Țigănaşu, Mailat, Artean, Oprea, Vaşvari, Doman, Pădurariu.

Șoimii Pesac: Bercea – Vichente, Lazăr, Kiomives, Magdin, Drăgoi, Bogdan, Ivanciuc, Victor Toma, Costinaș (min 17, Moisă) și Poganschi. Antrenor Cornel Iovan.

Inițial, ACS Poli ar fi trebuit să plece de sâmbătă în cantonament la Poiana Brașov, dar plecarea s-a amânat pe duminică. Echipa va juca un amical la Budapesta, cu Honved, pe 7 iulie, iar noul campionat va începe în 15 iulie, la o lună după returul barajului care menținea echipa condusă de Ionuț Popa în primul eșalon.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: