ACS Poli, acasă în zonalul la juniori C și cu UTA Bătrâna Doamnă. Electrica, la Reșița

O săptămână îi mai despart pe juniorii C de la ACS Poli Timișoara, din generația 2000 și cu câteva inserții din 2001, de debutul în turneul zonal pe care clubul alb-negru îl va găzdui vreme de 4 zile, cu participarea a șase grupări din această parte de țară.

După ce a găzduit turneul patrulater zonal al juniorilor B, pierdut în urmă cu două săptămâni în fața celor de la SC CS U Craiova, ACS Poli Timișoara va organiza tot în ”Complexul Dan Păltinișanu”, pe principala arenă și pe terenul II, turneul zonal al Campionatului Național FRF de juniori C, pentru categoria 2000/1.

Elevii lui Cristian Contescu au câștigat finala Campionatului Județean Timiș și tind la calificarea în turneul semifinal național din 13-17 iunie, miza fiind câștigarea finalei zonalului de la Timișoara, programată duminică 7 iunie.

Pentru a evolua în acel meci, alb-negrii trebuie să câștige grupa triunghiular alcătuită și din UTA Bătrâna Doamnă și Viitorul Aiud, prima apariție fiind în compania alb-roșilor arădeni. În cealaltă serie triunghiular a zonalului de pe malurile Begăi își vor juca șansa CSȘ Caransebeș, U Cluj și CS FC Hunedoara.

Contescu dispune de un lot de 18 juniori C, dintre care 3 de 2001.

Electrica Timișoara va reprezenta la rândul ei Campionatul Județean Timiș al juniorilor C la faza zonală, ca finalistă pe județ, urmând a evolua în perioada 4-7 iunie la Reșița, în grupă cu gazda Școlar, Pandurii și SC CS U Craiova, pe când în celălalt patrulater al zonalului din Caraș-Severin vor evolua CSM Râmnicu Vâlcea, CSȘ Slatina, CSȘ Turnu Măgurele și Tricolorul Drobeta Turnu Severin.

Finala Campionatului Național FRF de juniori C va avea loc în 21 iunie, la Centrul Tehnic Buftea.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 6 = treizeci sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: