ACS Poli – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 1-5 în Liga Elitelor U17

ACS Poli Timișoara s-a aliniat astăzi numai cu una dintre garniturile înscrise în Liga Elitelor, și anume cea de juniori B, în Seria de Vest a categoriei U17, în vreme ce juniorii mari au stat, dat fiind numărul impar de competitoare. Iar ”violeții” implicați în etapa a 20-a au cedat pe teren propriu de la ora 10 cu un scor mai sever decât aspectul jocului, 1-5 (0-2) cu AFK Csikszereda, împotriva căreia rezerva Rafan a marcat primul gol al părții secunde.

ACS Poli a pierdut la scor acasă în Liga Elitelor U17 după ce harghitenii au deschis rapid scorul, în primele 5 minute, iar timișorenii au ratat exasperant în prima parte, aproape în zece situații de gol. Oaspeții au fructificat în schimb singurele lor oportunități ofensive și și-au dublat avantajul după o jumătate de oră de joc: 0-2 la pauză.

Rafan, înlocuitor al lui Belu nu mult după pauză, a redus din handicap la un deficit minim, însă, în căutarea egalării și efectuând schimbări cu profil ofensiv, timișorenii s-au trezit taxați din plin de vizitatorii din Miercurea Ciuc, care s-au desprins fără replică, profitând de greșeli individuale inclusiv ale unor juniori nou intrați în teren, ca de exemplu Buga ori Fedor.

Gruparea net mai bine clasată, AFK Csikszereda, s-a impus meritat în complexul sportiv ”Dan Păltinișanu” dar la o diferență totuși prea severă.

Cristian Contescu a contat astăzi pe Ureche – Andreca, David (Fedor), Demenescu, Belu, Firan, Stănilă (Grosu), Bonda, Iseini, Stanciu (Buga), Robert Ursu (Sergiu Gavrilă), acesta din urmă accidentându-se înaintea ultimelor 5 minute, jucate de ACS Poli în 10 juniori, după efectuarea tuturor înlocuirilor.

Rezerve: Mosoarcă – Tîrțău.

ACS Poli va juca următoarele meciuri în Liga Elitelor în ziua de miercuri după Sfintele Sărbători de Paști, pe 19 aprilie, acasă cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: