ACS Poli, CFR şi Electrica Timişoara la „Fragaria Cup”, în Slovacia

Trei cluburi timişorene şi-au înscris un număr total de 8 echipe la cea de-a 13-a ediţie a turneului internaţional juvenil găzduit în această săptămână de Preşov, în Slovacia. „Fragaria Cup” a devenit un nume de tradiţie şi rezonanţă între competiţiile de juniori central-europene iar câteva cluburi timişorene au onorat cu prezenţa pe parcursul anilor, Electrica Timişoara chiar impunându-se cu generaţia sa de 2001.

231 de echipe din 16 ţări s-au înscris pentru competiţia pe 8 categorii de vârstă, doar Ucraina şi gazda Slovacia având mai multe reprezentante la start decât fotbalul românesc, care va evolua pe 5 fronturi prin grupările din Timişoara, la grupele sub 8 ani, U9, U10, U11 şi U13.

CFR Timişoara se prezintă cu câte două garnituri la categoriile U9 şi U10, grupe de vârstă cu 52 respectiv 48 de formaţii la start, pe când Electrica va marşa chiar la 3 grupe distincte de vârstă, sub 9 ani, U11 şi U13.

În fine, ca şi la U13, şi cea mai mică grupă de vârstă a întrecerii, U8, rezervată copiilor născuţi după 1 ianuarie 2006, va avea la start tot 24 de formaţii, printre care şi cea a alb-negrilor lui ACS Poli Timişoara.

Cu o singură excepţie, şi anume cele două garnituri sub 10 ani ale lui Crystal Palace Londra, cluburile participante la ediţia din acest an a „Fragaria Cup” provin din zona central-est-europeană.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: