ACS Poli e depășită de două ori în primele 5 minute și încasează pentru a treia oară 5 goluri în primele 11 etape

Penultima clasată ACS Poli spera la mai bine cu ocazia deplasării de sâmbătă pentru un duel din ultima treime a clasamentului Seriei a IV-a în Liga 3, dar nici vorbă să se apropie la un singur punct de gazdele arădene, care s-au desprins încă din primele minute ale întâlnirii din runda a XI-a, simplificându-și misiunea. S-au adunat astfel trei înfrângeri consecutive pentru alb-violeți, la un pas de propriul record negativ de pe tronsonul etapelor 2-5, ceea ce nu le lasă altă variantă decât să dispună săptămâna viitoare de oaspeții vecini de suferință deveni, triumfători însă la Cermei: CS Național Sebiș – ACS Poli Timișoara 5-1 (4-1).

Treceau trei etape de la drastica înfrângere acasă cu 0-5 cu liderul U Craiova 1948, iar ACS Poli era depășită de exact aceeași manieră, cu 5-0 la Ghiroda. Au mai trecut de astă dată patru runde și ”violeții” au primit din nou cinci goluri, dintre care primele, încă din debutul partidei de sâmbătă de la ora 14 de la Sebiș, Florin Chitaş deschizând scorul în minutul 1 iar Adrian Balha majorându-l în minutul 5.

Învinsă în precedentele două apariții acasă, cu 1-2 și 0-2, și mai rău decât în primele două partide pe teren propriu din vară, 0-2 și 1-1, CS Național a izbutit totuși să înscrie mai adesea până la pauză decât o făcea în orice reprezentație din acest campionat, semnând abia al doilea triumf în propriul fief, după un 3-2 pe 21 septembrie cu CS Crișul Chișineu Criș.  

Același Balha avea să extindă și mai mult avantajul arădenilor în minutul 38, după care schimbul de pase Ochea – Sporin la marginea careului de 16 metri a adus golul ”violeților”, înscris de Remi Ochea cu latul de la câțiva metri de poartă cu trei minute înainte de pauză, doar că sebișenii au mai marcat și ei din nou până la pauză, prin Eduard Cornea în minutul 44… 4-1.

Oaspeții efectuau trei înlocuiri la pauză, inclusiv în poartă, și încă una în primele minute ale reprizei a II-a, stopând declinul, însă nu până la capăt. Căci meciul s-a încheiat cu un al treilea gol al lui Balha, înscris în minutul 90… 5-1. Dezastru pentru penultima clasată, care se va mai deplasa în această toamnă la Pâncota și vecina ”lanternă roșie” din Târgu Cărbunești…

*

CS Naţional Sebiș: Moroz – Musea, Forizs, Hojda, Cornea – Pop, Chitaș – Susan, Chiș-Toie, Vereș – Balha.

Rezerve la start: Merșca – Deliman, Roman, Talpoș, Codrea.

ACS Poli: Mosoarcă (min. 46, Popeţ) – Dincă (min. 46, Iseini), Oprea (min. 50, Popa), Podină, Sporin – Ochea, Chiriac, Dorobanțu, Românu – Velcotă (min. 46, Buga) – Daminescu.

Rezerve: Iovanovici, Mitre, Sevici, Dobrincu.

Au lipsit Sergiu Românu, Cochinţu și Pădurariu.

Arbitri: Cătălin Flonta (Cluj Napoca) – Alin Mureșan (Florești), Alexandru Turian (Zalău). Observator de arbitri Cornel Pantea (Oradea), delegat de joc Marius Ștefan (Orăștie).

Rezultatele etapei a X-a în C4, programul viitor și clasamentul, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: