ACS Poli, egalată acasă pe final de AFC Hermannstadt

ACS Poli a debutat în Seria de Vest a Ligii Elitelor U19 printr-o remiză pe terenul de iarbă din Complexul sportiv ”Dan Păltinișanu”, 2-2 (2-1) în jocul de la ora 12 contra sibienei AFC Hermannstadt în prima dintre cele 9 runde ale turului.

Juniorii mari timișoreni antrenați de Victor Collins au răsturnat scorul în prima repriză prin golurile lui Sîrbu și Iseini în urma unor frumoase combinații, după ce oaspeții de pe Cibin profitau din plin de o eroare a portarului bănățenilor, care a pierdut balonul fără a fi fost presat, deschizând scorul.

Tot AFC Hermannstadt a avut și ultimul cuvânt, spre finalul partidei, la fel, în urma unei greșeli a juniorilor timișoreni, egalând în minutul 85. Gazdele, care n-au putut conta de exemplu pe Hăruț sau Găvruță, grav accidentat la cot în precedenta partidă, și-au creat câteva clare ocazii de a se desprinde la 3-1, însă ratarea oportunităților s-a răzbunat pe final.

Timișorenii au ratat chiar și din imediata proximitate a liniei porții adverse, de exemplu prin rezerva Horvath, în urma unei faze fixe.

Collins a apelat astăzi la Trifon – Dorobanțu, Demenescu, Cochințu, Podină – Andreici (15, Andreca) – Ursu (79, Iovanovici), Iseini, Ochea, Bonda (70, Horvath) – Sîrbu (70, Sevici), cu mențiunea că Andreici a suferit o accidentare la genunchi, fiind înlocuit după primul sfert de oră.

Rezerve: Popeț, Rafan, Mihai.

În continuarea cuplajului juvenil, ACS Poli găzduiește de la ora 14 debutul juniorilor B în Seria de Vest a Ligii Elitelor U17, cu FC Star Sport Pitești, tot în etapa I. Runda viitoare, juniorii mari vor juca la Cluj cu CFR iar cei ai categoriei sub 17 ani la UTA.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi − 1 =

 


Alte articole legate de acest subiect: