ACS Poli, în zodia remizelor albe în deplasări la nou-promovate

Noua echipă a Timişoarei n-a reuşit nici prima sa victorie în deplasare de la lansarea în această vară şi nici ceea ce ar fi fost unicul succes extern al rundei a şaptea în B2, fiind doar egala nou-promovatei Damila Măciuca, remiză ce convine liderului Corona, învingător astăzi cu 2-0, contra celor din Alba Iulia.

După jocurile de la Mioveni şi Braşov, ACS Poli a avut parte de o nouă deplasare dificilă, la Drăgăşani, contra surprinzătoarei Damila Măciuca, echipă care, aidoma timişorenilor, se află la prima experienţă în liga a doua.

Măciuca nu numai că nu nu pierduse nici un punct în anterioarele partide de acasă, dar nici nu încasase vreun gol, în condiţiile în care a avut ca adversare doar foste prim-divizionare: FCM Târgu-Mureş, Voinţa Sibiu şi FC Bihor. Singurele goluri primite de echipa fostului jucător al Stelei, Erik Lincar, erau cele din etapa trecută, la Arad…

Nici trupa pregătită de Vali Velcea, care a apelat şi la Redzepi, într-o defensivă conţinînd 3 jucători străini, nu a reuşit să perforeze poarta vâlcenilor, înregistrând a patra remiză stagională în cele şase runde de până acum. Ca şi în meciul cu Corona, altă contracandidată la poziţia întâi, timişorenii au fost dominaţi în prima remiză, dar puteau da lovitura pe final de joc, când golgeterul Boldea a ratat o uriaşă ocazie.

Chiar dacă a rămas neînvinsă, numeroasele rezultate de egalitate o împiedică pe ACS Poli să se apropie de fotoliul de lider. Mai mult, a dat prilejul celor de la FCM Târgu Mureş să o depăşească în ierarhie, gruparea ardeleană, după un debut ezitant de sezon, anunţându-se o altă tot mai serioasă candidată la promovare.

Pentru “alb-negri” urmează duelul cu Luceafărul Oradea, echipă în faţa căreia Velcea s-a înclinat de două ori în campionatul precedent.

Damila Măciuca – ACS Poli Timişoara 0-0

Stadion Drăgăşani, sâmbătă, 13 octombrie, ora 11, timp ploios, spectatori: 1.500.

Damila: Botaş – Săraru, Stoica (c), Posteucă, Lircă (Voinea, 26) – Samson, Iordache, Codin, Melcea – Geantă, A. Popa. Antrenor: Erik Lincar.

ACS Poli: Kirev – Redzepi, Petrovic, Şeroni, Marovic – Goge, Poparadu (cpt.), Dobricean (Trandu, 67), Bălace – Boldea, S. Szekely (Boştină, 71). Antrenor: Vali Velcea.

Cartonaşe galbene: Redzepi (70).

Arbitri: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca) – Florin Eduard Ungureanu (Bucureşti), Bogdan Velicu (Bucureşti).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la ACS Poli, în zodia remizelor albe în deplasări la nou-promovate

  1. Aqwilla-Violla spune:

    Un mic-micut amanunt chiar:si POLI e nou promovata, iar celelalte NOU PROMOVATE la care DOAR AU REMIZAT sunt pe locurile 1 si 2, in acest moment! Poate ca nu conteaza, dar e bine sa specificam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: