ACS Poli, încă o victorie la zero cu juniorii C

ACS Poli Timișoara a câștigat în a doua zi consecutivă de la ora 16 pe teren propriu, în cadrul turneului zonal de juniori C, și tot la zero, asigurându-și astfel un loc în finala de duminică de la ora 9, pentru calificarea în turneul semifinal național de 8 echipe.

Juniorii C antrenați de Cristian Contescu s-au impus cu 1-0(0-0) în fața celor de la Viitorul Aiud, depășiți și joi, la debutul întrecerii, de arădeni, cu 2-0, Stanciu înscriind unicul gol puțin după pauză, din acțiune.

Cu acest succes, ACS Poli a câștigat una dintre grupele triunghiular ale turneului de 4 zile de pe Bega, cu 6 puncte și golaveraj 3-0, față de ACS UTA Bătrâna Doamnă (3p; 2-2) și Viitorul Aiud (0; 0-3), care au părăsit astfel competiția.

ACS Poli merge în schimb mai departe iar un succes duminică ar eleva-o între cele mai bune 8 trupe din țară la categoria 2000/1.

5

Contescu, care a menajat câțiva jucători, pe fondul oboselii și acumulării cartonașelor galbene, a început duelul cu oaspeții din Alba cu 11-le Rus – Fedor, Țiereanu, Coroiu, Demenescu, Târțău, Onișa, Ciurescu, Peter, Stanciu, Chera.

Indisponibil astăzi și pentru jocul final de mâine a devenit Fabio Trip, accidentat în meciul de vineri, câștigat cu 2-0 cu ACS UTA Bătrâna Doamnă, în cursul căruia a fost transportat cu Ambulanța la Urgențe. Trip a suferit o lovitură la cap, cu hemoragie la ureche, și a fost supus unor investigații în derulare, acuzând o afecțiune la timpan.

Astăzi au mai jucat și Bonda respectiv Munteanu.

Miercuri, la sediul FRF, va avea loc tragerea la sorți a grupelor semifinale de câte 4 echipe, în cele două serii, precum și locul de disputare al acestor două întreceri, ale căror învingătoare vor juca finala națională cu titlul pe masă.

Dacă FC ”U” Cluj va obține măcar o remiză în jocul de la ora 18 cu CS FC Hunedoara, se va califica în finala zonală de mâine cu ACS Poli. Clujenii au 3 puncte și golaveraj 2-0, pe când CSȘ Caransebeș 3 puncte și golaveraj 2-3, iar hunedorenii 0 puncte (0-3).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 7

 


Alte articole legate de acest subiect: