ACS Poli, învinsă tot la limită, după ce deschide scorul: 2-3 (1-2)

Învinsă duminică și marți cu 1-0 de o formație din prima ligă slovacă respectiv liderul eșalonului secund ucrainean, ACS Poli a abordat cu întârziere în această după-amiază cel de-al treilea meci amical din Antalya cu 4 noutăți la start față de unsprezecele aliniat alaltăieri, și anume portarul Avram, Codrea, Roulez și Bîrnoi, timișorenii deschizând scorul în minutul 37 după o lovitură liberă prin căpitanul desemnat Paramatti dar fiind surprinși până la pauză într-un interval de două minute de nou-promovații kazahi de la FK Okzhetpes Koksheta, care se desprindeau apoi la 3-1 în minutul 58.

Tot cu capul, și tot în urma unei lovituri libere, Drăghici a redus din handicap în minutul 65, o premieră în cele 5 partide amicale jucate în această iarnă de alb-violeți, înscrierea a mai mult decât un gol într-un meci. Avea să fie însă și scorul final, 2-3 (1-2), cei de pe Bega suferind și al treilea eșec în Antalya, la prima reprezentație la Mediterana în care au scuturat plasa porții adverse.

Densitate a meciurilor de verificare în cantonamentul de la Side pentru efectivul lui Valeriu Răchită, trei apariții într-un interval de 4 zile, nouă jucători fiind menținuți în formula de start dintre titularii din prima întâlnire, iar 7 astăzi față de partida de alaltăieri. Astfel, nu au mai intrat din primul minut portarul Began, Motreanu, Rogoveanu și Drăghici, care în schimb și-au găsit loc cel târziu de la pauză.

Partida cu nou-promovata din Kazahstan era programată de la ora 15 dar precipitațiile căzute necontenit în zonă din noaptea trecută au dus la amânarea startului meciului cu 60 de minute, jocul derulându-se pe un alt teren.

Pe care poliștii au înscris primii prin noua achiziție Paramatti, cu capul după o lovitură liberă, 1-0 în minutul 37, puțin mai apoi Bîrnoi accidentându-se și fiind înlocuit cu Drăghici, iar tot până la pauză ACS Poli a primit două goluri în două minute, mai întâi cu o lovitură de cap după o centrare de pe dreapta, iar în minutul 43 în urma deposedării lui Bilia în careu: 1-2 la pauză.

Iar după ce Drăghici a intrat în minutul 40 în locul lui Bîrnoi, pentru repriza a II-a și-au făcut apariția în teren și Began, Motreanu, Rogoveanu și Pop, ieșind portarul Avram, Munteanu, Roulez și Oprea.

Bănățenii au pierdut din nou posesia și în minutul 58, echipa din Kazahstan înscriind pe contraatac, 3-1, scor micșorat puțin mai apoi de ACS Poli, fără a mai reuși însă și egalarea.

ACS Poli a început astăzi cu Avram – Bilia, Paramatti, Ghidurea, Olteanu – Munteanu, Codrea – Roulez, Oprea, Bîrnoi – Golda. În ultimul sfert de oră au mai intrat Stere, în locul lui Golda, și Românu din minutul 85 în locul lui Olteanu.

Timișorenii aveau programat astăzi un meci amical cu danezii de la FC Fredericia, dar în cele din urmă au jucat cu oponenții din Kazahstan. Poimâine, un alt duel, cu FC Lvov.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: