ACS Poli pierde cu 1-0 și al doilea amical în Antalya, pe final

Cu nouă jucători în unsprezecele de start care începeau și duminică primul meci de verificare al cantonamentului în Turcia, ACS Poli a abordat astăzi după-amiază seria celor 3 partide amicale programate săptămâna aceasta în Antalya, cedând din nou cu 1-0, de astă dată liderului din eșalonul secund ucrainean, adversarii înscriind în minutul 85 în urma unui corner.

După eșecul din weekend în fața garniturii secunde a prim-divizionarilor slovaci, care înscriau în minutul 37, dar și în urma celor două antrenamente de luni, ACS Poli Timișoara a jucat astăzi cel de-al doilea amical la Side, în compania celor de la Dnipro-1, Valeriu Răchită apelând de astă dată la Began din minutul 1, precum și la Ghidurea, pe când Bîrnoi, care începea întâlnirea de alaltăieri, a intrat de la pauză, laolaltă cu alți 2 colegi, printre care și un mijlocaș dreapta belgian, Josias Roulez, alipit ieri efectivului bănățenilor, după treceri pe la Lier, Lierse, La Louviere Centre și Wallonia Wallhain.

Până atunci, deja în minutul 35, antrenorul Răchită efectua o primă schimbare, Codrea în locul lui Oprea, reintrat însă spre final, pentru a-și completa minutele reprizei, substituindu-l pe Rogoveanu.

Inițial, ”violeții” au început cu Began – Bilia, Paramatti, Ghidurea, Olteanu – Munteanu, Oprea – Motreanu, Rogoveanu, Golda – Drăghici, după care la pauză au ieșit Golda și Motreanu dar și portarul Began, intrând în schimb Bîrnoi, Roulez și Avram, între buturi.

Ulterior, pe parcursul părții secunde, Pop a intrat în locul lui Munteanu din minutul 59, iar din minutul 71 și Stere în locul lui Drăghici.

Ucrainienii au avut în general inițiativa, pe când timișorenii au ripostat pe contraatac, primind însă în cele din urmă un gol, și tot pe finalul reprizei, astăzi, a celei de-a doua părți a amicalului.

Abia pe final, în minutul 85, s-a înscris unicul gol al meciului, reușit cu capul de Kulis, în urma unui corner, timișorenii solicitând ulterior o nouă lovitură de la 11 metri, în primul minut de prelungiri, la Pop, după ce se manifestau în acest sens și la mijlocul primei reprize, la o fază în care oponenții au jucat balonul cu mâna în propria suprafață de pedeapsă.

Urmează un alt tip de oponent, din fotbalul scandinav, FC Fredericia, din Danemarca, meciul fiind programat joi, după care timișorenii vor întâlni sâmbătă un alt exponent al spațiului slav, clubul ucrainean FC Lvov.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: