ACS Poli pierde finala zonalului de juniori E la Arad, cu Atletico, iar Electrica în grupe la Reșița, la juniori C, cu CS U Craiova

ACS Poli Timișoara a ratat calificarea în turneul semifinal național de 8 echipe al campionatului federal de juniori E, pierzând vineri de la ora 15 în fața gazdei turneului zonal tot cu 8 echipe, derulat de marți pe stadionul arădean ”Gloria – Subcetate”.

acs-poli-timisoarasigla

Elevii lui Mircea Șchiopu, calificați în finala Zonei 4 grație unui 3-0 la ora 10 cu CSM Școlar Reșița, au fost depășiți de arădenii de la CS Atletico cu 2-0, la pauză 1-0, deschiderea de scor survenind în primele 10 minute dintr-o degajare de portar care l-a ”sărit” pe goal-keeper-ul vizitatorilor. Și golul doi s-a conturat tot după o degajare de portar, respinsă cu capul, balonul fiind șutat în plasă: 2-0.

Dimineață, ACS Poli se impunea cu 3-0 (1-0) în semifinala zonalului cu CSM Școlar Reșița, marcatori fiind Roșu și Huminic, de două ori. Apoi, de la ora 11, gazda CS Atletico Arad intra în finală cu un 4-1 contra lui CS CFR Simeria.

Mircea Șchiopu i-a aliniat la start în ambele întâlniri ale zilei pe Velcea / Bălace, Lengyel, Koszo, Huminic, Gologan, Roșu și Țurcaș, introducând pe parcurs toți jucătorii convocați la meciurile de azi de pe malurile Mureșului.

”Sunt foarte mândru de ei și le va veni cu certitudine și lor rândul să urce spre fazele finale. O grupă foarte bună!”, a spus antrenorul Șchiopu, care le va acorda elevilor vacanță după câteva antrenamente finale de ieșire din efort.

*

Înfrângere timișoreană vineri după-amiază și la Reșița, în ziua a doua a Zonei 4 din Campionatul Național FRF de juniori C, Electrica fiind întrecută cu 1-3 (0-1) de SC CS U Craiova.

Gruparea olteană s-a desprins la 3-0 prin reușitele din minutele 16, 40 și 50, după care Eric Pașcu a redus din handicap în minutul 64.

Electrica, învingătoare ieri la debutul în zonal contra Pandurilor, a rămas astfel cu 3 puncte în ierarhie, pe când craiovenii, învingători joi la ”masa verde” în dauna gazdelor, au acumulat 6 înaintea duelului cu cei din Târgu Jiu, de sâmbătă.

Ionuț Cora și Marius Nichitean i-au aliniat astăzi pe aceiași 11 componenți titularizați ieri, pe parcurs intrând toți juniorii C convocați, mai puțin Daminescu.

Electrica mai joacă la Reșița, unde astăzi a evoluat pe stadionul ”Mircea Chivu”, și mâine de la ora 17, contra gazdei CSM Școlar, în duel la această oră cu Pandurii.

Doar prima clasată din fiecare grupă patrulater intră în finala de duminică a zonalului reșițean pentru pătrunderea în semifinalele la nivel național.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 6 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: