ACS Poli porneşte ca la carte zonalul juniorilor C: 3-0 cu Pandurii Târgu Jiu

După demolarea lui UTA, în faza interjudeţeană a Campionatului Naţional de juniori C, ACS Poli Timişoara n-a mai avut mult timp la dispoziţie până la a demara şi faza zonalului competiţiei, pe care o găzduieşte începând din această după-amiază în „Complexul Dan Păltinişanu”, unde elevii lui Mircea Şchiopu, frumos echipaţi în alb-negru-alb, au câştigat cu un scor de forfait, 3-0 (0-0) în dauna Pandurilor Târgu Jiu, prin reuşitele lui Narcis Popan, Daniel Sîrbu şi Slagian Andreici, căpitan al 11-lui juniorilor 1999-2000 bănăţeni.

Timişorenii au croit frumos fazele golurilor, înscrise din acţiune, şi astfel aşteaptă cu optimism următoarele două confruntări ale zonalului, luni de la ora 17 cu CSM Râmnicu Vâlcea, iar miercuri de la 10 cu Şcoala de Fotbal Gică Popescu, viitoare adversare care, la această oră, la mijlocul primei reprize, se regăsesc încă la 0-0.

ACS Poli a ochit în prima parte de două ori bara, prin Dragomir, din lovitură liberă, respectiv prin lovitura de cap a lui Mezin, tot în urma unei lovituri libere, continuarea fazei regăsind balonul în plasa gorjeană, reuşita fiind invalidată pe motiv de ofsaid.

Prima parte a mai avut o fază cheie, în sensul că un contact în careul oltean a fost apreciat de central drept simulare în cazul lui Mezin, în minutul 10, acela fiind primul cartonaş galben văzut de atacantul timişorenilor, eliminat la reluare printr-o sancţiune pentru acelaşi motiv.

Atacantul va fi suspendat la meciul de mâine după-amiază, urmând a putea reveni miercuri. Puţin mai apoi, în minutul 50, un junior C gorjean comitea un fault de ultim apărător, pentru care a fost eliminat, restabilindu-se astfel balanţa numerică.

Iar imediat mai apoi, şi prin intrarea lui Sîrbu, au început să curgă şi golurile, începând cu minutul 53. Aşadar aproape 20 de minute fructuoase la final şi 3 puncte.

Mircea Şchiopu a spus pentru Sporttim că „a fost un joc controlat de Poli, la discreţia noastră, fără a avea vreo problemă în apărare”.

Partida disputată pe terenul I i-a avut ca protagonişti de la alb-negri pe Contra – Haruţ, Cochinţu, Podină, Popa – Pop (Sîrbu), Andreici – cpt., Dragomir (Ciurescu), Popan – Peter (Andrei), Mezin.

Faza zonală constă în 4 grupe a câte 4 echipe, una de 5 şi una de şase.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: