ACS Poli, prima pe Timiș la juniori E, calificată cu LPS Banatul. ACS Poli – ”Banatul”, finală și la juniori C. ACS Poli și LPS, lideri după tur și la juniori D

Campionatul Județean Timiș de fotbal pentru juniori este la ora fazei play-off, pentru desemnarea celor câte două echipe calificate la fiecare categorie de vârstă, C, D și E, formații ce vor reprezenta AJFT la nivelul tururilor zonale, iar întrecerea celor mai mici, de la grupa 2006, s-a încheiat deja după desfășurarea celor 6 etape din barajul 1-4.

Săptămâna trecută, marți, joi și sâmbătă, s-a derulat returul fazei play-off în concursul juniorilor E, reunind formațiile care au continuat cursa după sezonul regulat tur-retur al Campionatului Județean, și anume ACS Poli și ACS FC Juventus, calificate în această ordine din Seria 1 – 2006, respectiv LPS Banatul și CSM Lugoj, prima și a treia din Seria 2 – 2006, cu mențiunea că o altă garnitură a celor de la ACS Poli, cea de 2007, a doua în Seria 2, a cedat locul următoarei clasate, regulamentul stipulând că un club nu poate alinia două echipe distincte în play-off.

În care, în runda a patra s-au consemnat rezultatele CSM Lugoj – ACS Poli 0-5 și LPS Banatul – Juventus 2-1, în etapa a 5-a ACS FC Juventus – CSM Lugoj 4-1 și LPS Banatul – ACS Poli 3-13 iar sâmbătă, la ultima înfățișare, din runda a șasea, CSM Lugoj – LPS Banatul 0-6 și ACS Poli – Juventus 4-3.

În concluzie, juniorii E pregătiți de Adrian Săvoiu la ACS Poli și-au adjudecat faza play-off a ”Județeanului” generației 2006, cu bilanțul 6 5 0 1 40-13 15 puncte, intrând primii în turul următor al întrecerii naționale FRF, fază zonală în care a acces de pe locul 2 și LPS Banatul, cu linia de clasament 6 4 0 2 25-23 12 puncte. Calificatele au fost urmate în ierarhia din play-off de ACS FC Juventus, a treia, cu 6 3 0 3 19-15 9 puncte, și CSM Lugoj, fără nici un punct și golaverajul 4-37.

La juniori C, faza play-off s-a derulat sub forma unor meciuri tur-retur, câștigătoarele calificându-se în turul zonal, nu înainte de a disputa și finala județeană în dublă manșă, pentru desemnarea învingătoarei ediției 2016/7 pe Timiș.

Astfel, în turul I, LPS Banatul a câștigat la ”masa verde”, 3-0 prin neprezentarea Vulturilor Comloșu Mare, iar ASU Politehnica – ACS Poli s-a încheiat 0-3, după care în retur Vulturii Comloșu Mare – LPS Banatul a fost 0-6 iar ACS Poli – ASU Politehnica 2-0.

Pe 16 și 20 mai, finala ACS Poli – LPS Banatul, cele două formații intrând însă deja în faza zonală.

Întrecerea juniorilor D, a generațiilor 2004-2005, este cea mai complexă și la nivelul fazei play-off, precum a fost și în sezonul regulat, derulat sub forma a 4 serii de campionat tur-retur, câte două la fiecare an al categoriei de vârstă.

Momentan s-au jucat primele 3 etape ale fazei play-off, adică jumătate dintre cele programate, disputându-se câte 6 întâlniri în fiecare dintre seriile patrulater.

Grupa A:

(etapa I) ACS Poli – CSȘ Lugoj 9-1, ASU Politehnica – Pobeda Dudeștii Vechi 11-1;

(etapa a II-a) CSȘ Lugoj – Pobeda 4-2, ACS Poli – ASU Politehnica 1-0;

(etapa a III-a) ASU Politehnica – CSȘ Lugoj 7-1 și Pobeda – ACS Poli 0-5.

Grupa B:

(etapa I) Electrica – ACS FC Juventus 4-0, LPS Banatul – FC Auto 16-0;

(etapa a II-a) Juventus – FC Auto 6-0, Electrica – LPS Banatul 0-3;

(etapa a III-a) LPS Banatul – Juventus 8-0 și FC Auto – Electrica 0-12.

Lideri cu punctaj maxim sunt ACS Poli și LPS Banatul, urmați de ASU Politehnica respectiv Electrica, iar etapele a 4-a, a cincea și a șasea se vor disputa în 16, 18 și 20 mai, după care finalele pe 23-26 mai, tot două locuri fiind disponibile pentru intrarea la zonale.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: