ACS Poli răstoarnă scorul după pauză din faze fixe cu Ochea executant: 2-1 în Liga Elitelor U19

Juniorii mari ai lui ACS Poli au intrat cu succes în pauza de iarnă, câștigând astăzi de la ora 12 în ultima apariție acasă din anul 2017, contând pentru penultima rundă a turului în Seria de Vest din liga Elitelor U19, după ce au primit gol în chiar ultima fază a reprizei I.

Timișorenii antrenați de Victor Collins au răsturnat însă scorul la 2-1 (0-1) în repriza secundă a unei întâlniri foarte deschise împotriva vecinei de clasament imediat următoare pe locul 5, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, care a practicat un joc agresiv, acumulând mai multe cartonașe galbene și evitând de puțin o eliminare.

Pe un teren foarte moale, devenit rapid noroios, ACS Poli s-a văzut condusă în meciul din etapa a VIII-a după ce portarului Trifon i s-a strecurat printre palme balonul expediat de harghiteni dintr-un corner în ultima fază a primei părți: 0-1.

Demenescu a egalat însă dintr-un vole după cornerul lui Ochea din minutul 49 iar lovitura de cap a lui Sîrbu după ”libera” aceluiași Ochea din minutul 57 i-a adus pe timișoreni în avantaj.

Csikszereda a lovit bara la 2-1 dar timișorenii au păstrat toate punctele pe Bega, intrând în vacanță cu bilanțul 8 4 3 1 9-7 15 puncte înaintea ultimei etape a turului, din 2018.

ACS Poli U19: Trifon – Andreca, Demenescu, Cochințu, Podină – Dorobanțu (80, Iovanovici) – Sevici (46, Sîrbu), Iseini, Ochea, Ursu – Horvath (60, Găvrilă).

Rezervă: Popeț.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + patru =

 


Alte articole legate de acest subiect: