ACS Poli, remiză cu cei din Târgu Jiu, șanse risipite de intrare în ultimul act

ACS Poli a fost implicată în acest weekend nu doar pe frontul fazei zonale în Campionatul Național FRF de juniori C sub 15 ani, ci și la nivel semifinal între cele 8 formații calificate pe țară la juniori E, categoria U11, fiind repartizată în Grupa 2, la Cluj, unde astăzi a disputat două meciuri.

De dimineață, de la ora 10, elevii lui Adrian Săvoiu au deschis scorul prin Ioan Vermeșan contra gazdei CS Luceafărul, care însă a egalat până la pauză și s-a desprins în repriza a doua: 1-4 (1-1).

Timișorenii, câștigători ai Campionatului Județean Timiș la cea mai mică grupă de vârstă, au avut de jucat și de la ora 18, cu LPS Târgu Jiu, ”violeții” deschizând scorul prin Ioan Vermeșan însă cedând inițiativa până la pauză, 1-3, după care în partea a doua același Vermeșan a mai înscris de două ori: 3-3 (1-3).

Tot astăzi, de la ora 9, ACS Corona 2010 Brașov – LPS Târgu Jiu 1-0 iar de la ora 17 CS Luceafărul Cluj – Corona 3-2, astfel încât gazdele sunt la un pas de prezența în finala din 11 iunie de la Buftea, a Campionatului Național de juniori E rezervat copiilor sub 11 ani.

Doar ocupanta primului loc după cele 3 etape din turneele semifinale patrulater pătrunde în ultimul act de săptămâna viitoare, calificată din seria de la Bacău fiind FC Viitorul, cu victorii pe linie, 3-0 cu SC Bacău, 5-1 cu Viitorul 2010 Buzău și 1-0 astăzi cu AFC Dănilescu București, care s-a clasat a doua în întrecerea estică, reușind două victorii, față de cea repurtată de buzoieni.

La Cluj, juniorii E timișoreni vor trage luni de la ora 9 la locul 2 în serie, contra Coronei Brașov, ACS Poli având nevoie de o victorie. Adrian Săvoiu i-a convocat în turneul semifinal pe Tudor Ciocan, Cristian Mureșan – Andrei Lixandru, Denis Tătaru, Ștefan Grosu, Denis Oprea, Daniel Gurin, Alexandru Micșa, Raul Camara, Ioan Vermeșan, Norbert Leczki și Sorin Miclău.

Meciurile la juniori E se dispută în reprize a câte 25 de minute cu pauza de zece minute, suprafața de joc a bazei clujene fiind sintetică.

La juniori C, ACS Poli a ratat la lovituri de departajare calificarea în turneul semifinal național, 1-1 după 70 de minute și 1-3 de la 11 metri ieri după-amiază la Craiova, cu CS Dinamyk, pe când LPS Banatul a acces în penultima fază a aceleiași categorii după 3 victorii în turneul găzduit la Timișoara.

Urmează la rând juniorii D, ASU Politehnica jucând în zonalul de la Simeria pe 7 iunie cu Luceafărul Oradea și LPS Sebeș iar pe 8 cu AS Pro Junior Craiova, finala pentru pătrunderea în turneul semifinal fiind programată pe 9 iunie. În cealaltă grupă din județul vecin, gazdele precum și CSM Școlar Reșița și UTA Bătrâna Doamnă. În aceleași zile va evolua în Zona 6, la Drobeta Turnu Severin, LPS Banatul Timișoara, perând cu Dinamyk Craiova, CS FC Hunedoara și, a doua zi, LPS Târgu Jiu, în cealaltă serie de 4 fiind grupări din Cluj, Slatina, Râmnicu Vâlcea și cea gazdă.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: