ACS Poli remizează alb la Sibiu cu nou-promovata Hermannstadt

Vicecampioana de pe Cibin a Ligii 2 se află cu doar o săptămână înaintea debutului în ediția 2018-2019 a eșalonului de elită, FC Hermannstadt urmând a juca sâmbătă 21 iulie în al doilea meci al rundei inaugurale acasă cu OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, iar sibienii au susținut în această seară tot pe teren propriu partida prezentării oficiale a efectivului antrenat de timișoreanul Alexandru Pelici în perspectiva noii campanii, întâlnirea de verificare soldându-se cu o remiză albă în compania penultimei clasate în sezonul trecut al Ligii 1, ACS Poli.

Recent s-a efectuat rocada ierarhică între gruparea sibiană și cea de pe ”Dan Păltinișanu”, nou-promovata în 2017 din Liga 3 luând drumul primei divizii din umbra Dunării Călărași iar ACS Poli coborând un eșalon pe palierul pe care a mai evoluat și în stagiunea 2014-2015, ceea ce nu le-a împiedicat însă să-și intersecteze drumurile în pregătirea noii campanii. Mai aproape de start în cazul fotbaliștilor îndrumați de Alexandru Pelici, totodată și finaliști la zi ai Cupei României, însă la 3 săptămâni de debut pentru bănățeni.

Care au ales să-și continue antrenamentele printr-un stagiu centralizat în Ardeal, ACS Poli încheind nedecis cu puţin timp în urmă întâiul joc de verificare disputat în această vară în afara Timișoarei, în fief-ul revelației sezonului trecut în Liga 2, FC Hermannstadt, la trei zile de la sosirea elevilor lui Ionel Ganea în cantonamentul montan de la Poiana Brașov.

Puțini au fost titularii garniturii amicalului început la ora 18 dintre componenții cu care ACS Poli retrograda luna trecută, Ionel Ganea apelând la Sibiu la Curileac (min. 46, Smaranda) – Haruţ, Mutu (min. 84, Bogdan Străuț), Bocşan (min. 71, Basic), Podină (min. 66, Velcotă) – Artean (min. 75, Ikong), Codrea – Mrkela (min. 63, Motreanu), Bîrnoi (min. 79, David Filip), Dumbravă – Drăghici (min. 63, Golda).

Următorul meci amical pentru ACS Poli în cursul cantonamentului din județul Brașov va fi marți 17 iulie de la ora 18 cu ASF Zărnești, care a încheiat pe locul secund în ediţia trecută a ligii a patra locale.

Programul complet al etapei inaugurale în noul sezon al Ligii 1, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × 3 =

 


Alte articole legate de acest subiect: