ACS Poli Timişoara, două victorii în aceeaşi zi

ACS Poli Timişoara a cîştigat sîmbătă două jocuri amicale, cu 3-1 în dauna Luceafărului Oradea şi cu 2-1 în faţa lui Banat Zrenjanin, ocazii cu care antrenorul Valentin Velcea a testat garnituri diferite.

Răzvan Trandu, gol pentru ACS Poli Timişoara în amicalul cîştigat cu 3-1 în faţa Luceafărului Oradea

Divizionarii B au trecut mai întîi, de dimineaţă, de colegii de eşalon de la Luceafărul Oradea, cu 3-1 (0-1), căpitanul Răzvan Trandu egalînd puţin după pauză, în minutul 47, cu un şut dinafara careului la colţul lung, iar Szekely preluînd conducerea în minutul 57, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Redzepi. Puţin mai apoi, şi juniorul Bocşan a înscris tot cu capul, în minutul 61, fructificînd cornerul executat de Dobricean. Bihorenii deschideau scorul la mijlocul primei părţi.

Antrenorul Velcea i-a aliniat contra divizionarei B pe Coca – Redzepi, Miculescu, Bocşan, Todorov – Dobricean, Artean, Trandu, Nanu – Enciu şi Szekely.

ACS Poli, cu majoritatea componenţilor aliniaţi în meciurile de campionat din toamnă, cărora li s-au alăturat cu această ocazie Petre şi Dina, a trecut în cursul după-amiezii şi de Banat Zrenjanin, o grupare sîrbească, dar abia în ultima fază a jocului, cînd Boldea a expediat un frumos şut dianfara careului: 2-1.

Iniţial, timişorenii deschideau scorul după mijlocul primei părţi, prin Şeroni, la un corner executat de Bălace, iar vizitatorii sîrbi egalau la mijlocul reprizei secunde dintr-o fază fixă, cu capul.

Formula folosită în acest joc amical de timişoreni i-a inclus pe Pap – Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic – Goge, Petre, Poparadu, Bălace – Boldea, Dina.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 81

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: