ACS Poli Timişoara, 29 pentru Antalya. Roman, accidentat, şi Belu, pregătit de operaţie, pierd cantonamentul

Alin Roman, adus în această iarnă sub formă de împrumut până la finele sezonului, după ce era lansat de LPS Banatul, şi Claudiu Belu, revenit în vară după un sezon de Liga 1 la Concordia, nu se regăsesc astăzi în delegaţia prim-divizionarei ACS Poli Timişoara pentru stagiul de pregătire centralizată în Turcia, ambii fiind indisponibili. Roman, accidentat, şi Belu, care va fi supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, nu au făcut deplasarea în cantonamentul din Antalya, pentru care staff-ul tehnic, în frunte cu Aurel Şunda, a convocat 29 de jucători.

Morariju, Hasani şi Ahmetovic, dar şi Staicu precum şi Ifedayo, sunt recruţii de dată recentă care se regăsesc în componenţa alb-negrilor, incluzându-i pe Dobrosavlevici şi Himcinschi, confirmaţi de la startul perioadei de pregătire, dar şi pe mai tinerii Pap, Bocşan, Balaure, Bărbuţ, Dragomir sau Rogoveanu.

Iată componenţa lotului: (portari) Nuno Claro, Kirev, Pap; (fundaşi) Bălace, Scutaru, Nohai, Petrovic, Şeroni, Bocşan, Morariju, Dobrosavlevici; (mijlocaşi) Balaure, Popovici, Keita, Gorobsov, Bărbuţ, Petre, Nanu, Trandu, Poparadu, Dragomir, Rogoveanu, Hasani, Ahmetovic; (atacanţi) Szekely, Boldea, Staicu, Himcinschi, Ifedayo.

ACS Poli, care zboară spre Asia via Bucureşti, va juca luni primul meci amical în Turcia. Prim-divizionarii au pus punct ieri primului cantonament al iernii, pe plan local, cu un draw alb cu secund-divizionara sârbă NK Padina Dolina.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: