Boldea, alte două goluri pentru ACS Poli Timişoara

ACS Poli Timişoara a trecut peste primul eşec în pregătiri, înregistrat miercuri la Smederevo, dispunînd cu 2-1 (1-1) în această după-amiază de ocupanta locului 7 în Seria 5 a ligii a treia, Naţional Sebiş, într-un joc disputat pe terenul 2 din complexul „Dan Păltinişanu”.

Nicu Cristian Boldea: 7 goluri în tur pentru ACS Poli (sursa foto: www.acspoli.ro)

Neînvinsă în actuala ediţie de campionat şi aşteptînd cu îndreptăţite speranţe returul din Seria Vest a ligii secunde, care o va duce pe 9 martie la Arad, pentru jocul cu UTA, ACS Poli şi-a încercat forţele în faţa unei grupări dintr-un eşalon inferior, provenind din judeţul Arad, şi în faţa căreia a început în formula aliniată şi la mijlocul săptămînii, în Serbia.

Unde timişorenii ar fi trebuit să se întoarcă şi astăzi, pentru un joc amical cu Radnicki Nova Pazova, o secund-divizionară, buletinul meteorologic schimbînd însă planurile bănăţenilor, care au ales în schimb să joace cu Naţional Sebiş, locul 7 din 13 competitoare în Seria 5, cu 5 victorii, un egal şi 6 înfrîngeri, la 16 puncte în urma liderului FC Hunedoara.

Iar Boldea a confirmat statutul său de principal marcator al fruntaşei în liga a doua, preluînd de două ori conducerea pentru echipa antrenată de Vali Velcea, în minutele 21 şi 56. Între timp, Nohai înscria în proprie poartă, în minutul 40, la puţin timp după ce Ovidiu Petre rata şansa lui 2-0 prin irosirea unui penalty, în minutul 36.

ACS Poli Timişoara: Pap – Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic – Goge, Ovidiu Petre, Poparadu, Nanu – Boldea, Dina. Învingătorii i-au mai introdus pe parcurs şi pe CocaSzekelyBălaceTranduBărbuţRedjepi şi Bocşan.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× trei = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: